30-års kalas

i går va det elenas 30 års kalas. det va super kul :). och tro det eller ej men jag hittade till och med nått och ha på mej. det fick bli en svart klänning. haha otippat ;). men jag började med att åka in till gullmarsplan där jag mötte upp hanna och hennes kille samuel. vi åkte vidare till bergshamra. väl framme va det bara upp med mobilerna och fram med karta och på med gpsen. för ingen ut av oss hittade. vad skulle man göra utan sina mobiler. vi hittade utan problem. hon hade gjort det så fint så. och hon själv va jätte fin i sin blå klänning med matchande skor :). träffade lite folk som jag kände sen innan men mycket nytt folk oxå. jätte kul. träffade linda och hennes kompis laura. linda jobbade jag med när jag jobbade i haninge och det va kul och prata med henne.
.
efter lite mingel så va det dax för mat. hon hade gjort två soppor. jag smakade på morotssoppan för den andra va det potatis i och nja jag är inte så förtjust i potatis. men morot äter jag och tycker är gott. den va verkligen supppper goood. och så fick man bröd till. till efterrätt så hade hon gjort jätte många olika praliner av alla dess slag och alla va jätte goda. gud hon är så otroligt pysslig ut av sig och framför allt duktig. till det drack vi vin och pratade en massa:). vid 12 tiden skulle linda och laura dra vidare till hennes killes kompis som hade nån fest. och så undrade dom om jag ville följa med och det är klart att jag ville det. så vi drog vidare till skärmarbrink.
.
han som hade festen hette mattias och va en hel rolig kille. när vi kom låg hans tjej och sov men efter ett tag så piggnade hon till och kom upp och fetsade med oss andra :). vi pratade, skrattade, lyssnade på musik, drack vin och pratade lite till. kort och gott en hel rolig kväll och efterfest. dom skulle måla om i vardagsrummet och är lite kultur männsikor så man fick rita (måla) på väggen. haha jag skrev så klart carlsson på väggen ;). kändes lite små kul för det gör man ju inte så ofta. bara målar på en vägg sådär. så kände mej nästan lite små rebelisk haha.
.
men hjälp vi hade så kul att jag som vanligt stannade till sist. eller kankse inte riktigt men nästan. jag åkte int hem fören jätte sent eller tidigt beror på hur man ser det. men jag tänkta att jag är ändå ledig i dag så då kan jag göra det. ni kommer inte och tro era ögon men jag åkte en t banan hem från skärmarbrink som gick därifrån 06:28. helt galet på morgonen.... men det gick jätte smidigt att åka hem. det va bara och åka en station till gullmarsplan och sen ta bussen hem :) det va typ jag och nån till. men jag ville inte somna för då tänkte jag att då kommer jag aldrig och vakna utom jag slog på min ljudbok och höll mej vaken. jag kände det när jag satte mej på bussen att gud vad trött jag är. va hemma vid strax efter sju på morgonen.. haha jag brukar lixom gå upp vid den här tiden. då va det bara hem. av med sminket av med klänningen och ner i sängen under täcket. sov till typ 11 och nu känner jag mej riktigt pigg :).
.
ska ta och gå ut och gå en promenad i solen tror jag. men gud jag är sååå sugen på glasss. det blir jag alltid på våren när solen lysser :).
men vi får sen.
idag åkte vår skorna på :)
carlsson
väggen som man fick måla på :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0