fredag

idag har vi fredag och jag har vart ledig och det har vart grymt skönt :). jag började dagen med en löprunda. riktigt skönt att få komma ut och röra lite på fläset. efter det så va det hem duscha äta och göra mej i ordning. sen drog jag in till S:T Eriks Ögonsjukhus. för att helena och elena som har jobbat/jobbar hos oss pluggar och håller på med ett ex jobb. dom behövde hjälp med att få in personer som kunde göra lite olika tester och lite sånt. det va inga avanserade saker utom man skulle kolla och säga när saker blev dubbla och lite allt sånt. men som vanligt när jag ska ge mej av hemmifrån och åka in till den stora staden. så ska det ju alltid va nått som går snett. idag va det stopp på gröna linjen ja men jaha hur ska jag nu åka då. jag fick ta nån buss till fridhemsplan. haha det va typ krig för att komma på bussen. tur att jag har vassa armbågar så jag trängde mej på bussen och kom iväg.
.
efter mitt besök så va det upp med mobilen och ut på kartor och hitta närmsta vägen till t-centralen. gick en bit och sen över en bro och så va jag sen framme. jag som lever kvar på dom gamla grekernas tider trodde att tågen fortfarande går 55 varge timme. det gjorde dom inte. ja asså jag skulle ner till ösmo och då går inte tågen så ofta. och sen vill man ju ha en buss från tåget oxå och dom går bara till det 55 tåget. ja som jag trodde gick 55 men nej det gjorde det inte. när jag kommer upp på platformen så hade jag 30sek marginal sen kom tåget. det gick 49 nu fört tiden... tur säger jag bara att jag han med.
.
sen åkte jag ner till stallet och red ut, mockade och fixade träffade både madde och lisa och snackade lite med dom innan jag åkte hem.
.
haha i onsdags så utnämnde jag mej själv till synsam tyresös egna bitter fitta. jag blev bara såå irriterad. för det har byts dagar hit och dit. folk kan inte jobba den helgen eller den dagen utom vill byta och hej och hå. alla jobbar olika tider och olika dagar. så skulle det bytas en helg då jag skulle jobba. och då tycks det att jag ska kompa ut två timmar. och det va bara för att vi ska va två som jobbar till 17 och en till 15. det har vi i vårt tema. så skulle det bytas hit och dit så att nu skulle vi helt plötsligt va tre till 17 och det går ju tydligen inte. nehe. nej men det är inte jag som ska byta för jag jobbar redan. ja men då tycktes det att jag kunde gå 15 och ta ut av min kompi(efter som jag ändå har så mycket). det tyckte inte jag. efter som jag tycker att det är onödigt att jag ska gå hem tidigare när jag ändå inte ska göra nått. och det är faxist mina komp timmar. det är jag som har jobbat in dom och då anser jag att det är jag som bestämmer när jag ska ta ut mina timmar. och jag ska ju ändå jobba på söndag inte så att jag åker på värsta partyt då och kan njuta ut av mina två timmar som jag går hem tidigare då... hmm  nej då jag va inte så glad. hur blev det då. ja jag vet inte men jag ska i alla fall inte gå tidigare om inte jag själv vill det. eller det är klart att jag kan gå tidigare men jag tänker ju inte ta ut av min komp då.. hahaha. och det lär ju aldrig nån gå med på ;).
.
sen har jag bara vart ute och sprungit och tagit det lugnt. jag älskar att få komma ut och springa. det ger mej lugn och frid  :)
men nu blir det att kolla lite på tv.
haha jag fick mej i alla fall ett gott skratt i torsdags tror jag att det va. stod och putsade och fick syn på denna text. haha ja men gud vad guld. haha vi på synsam vi har inte bara progg garanti utom vi har även grogg garanti ;). jag undrar vilken grogg det är man får.

Kommentarer
Postat av: M-L

Den får du välja själv. Jag lämnad ut " groggen " idag.

2012-03-16 @ 20:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0