grattis

ja jag vill börja med att säga grattis till våran älskade kära humd hampus grattis på födelsedagen. han fyller 12 år. helt galet sjukt. 12 år har vi verkligen haft honom så länge. gud jag mins när vi hämtade honom och han va ju sååå liten såå. och sååå söt och så rädd för allt. han är fortfarande lika egen som när vi köpte honom och han har ett psyke ut av stål :)
älskade finaste hund♥
jag fyllde år och därför fick han ha ett rosa band runt halsen :)
ja sen i måndags så red jag min lektion och jag fick milan. ååå det är så skönt att rida honom för man kan sitta och tänka på sig själv och inte bara på vart huvudet är nånstans ;). nej men jag tycker att han är mysig och rida och sammarbetsvillig. jag kan konsentrera mej mer på mig själv och på övningarna. och det kändes super bra.
.
sen är jag i full få med min springning som vanligt :). till helgen kommer min älskade käraste vänn sussie hem... åååå det kommer och bli sååå kul. då är det utgång som gäller. vi hade planerat det innan med mina tjejer och så skickade sussie sms om att hon skulle komma hem :). så det kommer och bli så jävla kul :) aaaa jag är bara sååå taggad...det blir troligt vis förfest hemma hos mej med vodka och redbull som drink tema :)
.
men först ska vi jobba klart veckan och kankse ta och städa så att inte mina tjejer behöver få en astma attack ;)

Kommentarer
Postat av: william

gattis till söta hampus:DDD



SV; Naw tackar så hemskt mycket:D Så snällt:3

Och säg gärna vad du tycker om mina "On The Street" Modell bilder som jag har tagit på Tove:D

2012-03-23 @ 15:30:22
URL: http://funnyones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0