jobbat

jag började med min dag att vakna av klockan som ringde vid 06:00. lika bra att tvinga sig upp och på med spring kläderna. blev min vanliga springrunda. men gud vad mycket segare och tyngre det känns i benen av att springa på morgonen än hur det känns att spinga efter jobbet när man kommer hem. samisigt så tycker jag att det är så skönt att springa på morgonen och ha det gjort. men ja jag kommer ju runt. och på vägen hem så gick jag som vanligt förbi min jet mack och fick en lite chock när jag såg vad bensin priset låg på... 15kr.. det är ju helt jävla sjukt.. sen står det på deras skylt alltid låga priser för att vi gillar dej. hahaha det är ju ett skämt. lågt pris jo men vist jag tycker inte att 15kr är ett lågt pris.
det är även nu som jag bittert ångar att jag inte kör runt i en liten bensin snål nissan micra utom att jag kör runt i en blod törstande, bensin drickande volvo. som i och för sig är röd och jätte fin :).
.
men i alla fall efter mitt lilla utbrott som man ändå inte kan göra nått åt så gick jag hem och duschade. sen gick jag till sågen och tog bussen där ifrån och åkte till jobbet. dagen va en mycket bra dag. det va lagom med folk, en lagom ström med folk och vi sålde jätte bra. hehe så det va kul. lite lagom konstiga och roliga människor men dom mesta va jätte gulliga och snälla. sen efter jobbet så åkte jag till sågen och gick därifån och hem.
.
nu är jag hemma och har ätit lite middag (min gröt med mosad banan) nu väntar jag bara på att melodifestivalen börjar och så blir det nog ett glas vin till det :). så nu hoppas jag bara på att nån bra ska vinna och inte ranelid.. nej usch det får bara inte hända.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0