laura

igår på min lektion så fick jag rida laura igen. det gick bra med tanke på den övningen som vi hade. det va en stressa upp sig helt i onödan övning. man skulle rida in på medellinjen och fatta galopp på rakt spår. hon tycker bara att det är stressigt att fatta galopp på rakt spår. sen skulle man svänga varannan gång till höger och varannan gång till vänster. inte helt okej tyckte laura som stressar upp sig helt i onödan. men jag tyckte ändå att hon skötte sig bra. för när hon va lugn så va hon jätte fin.
.
men i dag så va jag uppe och sprang innan jobbet. det kändes ungt i benen. men det va bara och springa på. ska upp och springa i morgon oxå. sååå otroligt skönt att ha det gjort på morgonen för då kan man bara glida hem sen och borra ner sig i soffan och ta det lugnt :). men nu så ska jag ta och dricka mitt te.
.
ååå ja idag så hade vi thomas hos oss på synsam och han hade jättte mycket snygga ray ban glajjor med sig. haha vi shoppade loss. men vi vet ju att vi kommer och sälja allt supper fort och då är det bara kul och köpa in. för allt är snyggt och allt är gångbart. vi tycker om när han kommer till oss för han är alltid så trevlig och inte alls så säljig som vissa kan vara. usch nej vissa är verkligen hemska...
.
nej men oj nu börjar ju top model igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0