laura

igår på min lektion så fick jag rida laura igen. den här gången tyckte jag att det gick bättre än vad det gjorde förra veckan. hon kändes så lugn och fin. jag tycker om att rida henne för att hon är så lätt i handen. hon bär sig själv. haha ja om hon inte får damp och släpper allt och slänger upp huvudet i panik. men annars så tyckte jag att hon gick lugn och fint och hade ett bra stöd. det som jag tycker om med henne är att hon aldrig bli tung i handen utom att hon är så otroligt känslig i munnen och i handen. men det är en svår baland mellan att ha inget stöd och att ha ett lätt stöd men ändå ett stöd. men nej jag tyckte att det gick bra och att hon kämpade på bra :) duktig hest.
.
idag så va jag uppe och sprang i morse. men brrrr vad kallt det va. det fick bli både taijts och fleace tröja på. hade lite ont i huvudet när jag vaknade så funderade på om jag skulle strunta i och springa men så sa jag till mej själv att nej det är lika bra och komma upp och få det gjort. 45min sömn till skulle inte hjälpa denna huvudverk. så det va bara och sätta fart. men det gick bara bra. men kände mej lite trött och seg och sen va det lite jobbigare efter som det va kallare.
.
sen va det bara hem duscha äta och åka till jobbet. det gick som vanligt bra och jobba. lite små gnälligt på jobbet men annars gick det bra :) men nu ska jag ta och kolla på tv och sen blir det till att sova. ska upp och springa i morgon :) jag älskar verkligen att jag har hittat kärleken i att va ute och springa, få upp pulsen och bara kämpa på. puscha mej själv och inse att jag orkar och tycker att det är kul :).
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0