ledig

idag har jag min älskade lediga måndag :). hehe ja igår somnade jag utan problem. gick typ och la mej direkt efter äkta människor. och ja den slutar vid 22:00. så vid 22:07 låg jag i sängen och stängde mina ögon. vaknade inte fören vid 08:00 och kände mej jätte pigg :). så det va bara och gå upp. klädde på mej spring kläderna och gav mej ut på min spring runda. det va ett helt underbart härligt väder. gud det va såå skönt. men man får tänka på att man inte behöver lika mycket kläder på sig när det är runt 10+ och inte -5 grader. så idag kunde jag ta av men en ut av alla lager med tröjer och så tog jag inte vantar och ingen mössa ;). och det va ändå varmt :). men gud vad skönt det va att få komma ut och springa lite och få upp pulsen och kämpa lite.
.
sen så va det bara hem och duscha. det va bra att jag vaknade och kom upp i en bra tid. för kl: 10:00 så skulle dom stänga av vattnet här hemma för att dom skulle hålla på och fixa med det. och efter att man har vart ute och sprungit så vill man ju duscha så det han jag gott och väl innan dom stängde av vattnet. så typiskt att dom ska göra det när man är ledig och är hemma.
.
men nu sk ajag ta och dricka upp mitt kaffe och äta lite frukost. sen blir det att städa plocka och att gå och handla mat till den här veckan. sen blir det att åka ner till stallet och rida ut i det mysiga vädret :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0