ner till ösmo

ååå idag tog jag sovmorron. sen när jag vaknade så va det bara och hoppa i spring kläderna och ge mej ut. härligt skönt det va att komma ut och röra lite på fläsket :). jag tog en annan väg hem som jag tog lite förut men nu va det ett tag sen. och till min glädje så hade dom gjort gångväg längst med asfaltsvägen. eller nej dom håller på och fixar gångväg just nu så är det en grusväg. men dom jobbar på den i alla fall :).
.
sen va det bara hem duscha och nu gör jag mej i ordning ska nämligen ner til ösmo och äta mat med min familj. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda för skojsigheter. haha eller så blir det att åka hem. men vi får se. men det är klart att man önskar att det ska hända nått roligt i lilla ödsliga ödesmo ;)
haha ja juste när jag va ute och sprang så va det en grå combi kan ha vart en volvo eller volkswagen. ja eller vilket märke som helst nästan. det va i alla fall en grå combi. med reg som började på UAU. det va nån som körde denna bil som tutade och vinkade glatt jag vinkade så klart glatt tillbaka och tänkte samtidigt och vem fan va det där???. hahah jag har verkligen ingen aning.. men ska fråga på jobbet om det va nån där.
.
men här kommer en bild från min runda på förmiddan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0