städa

nu är det storstädning med stort S som pågår. haha och a det behövdes. jag har dammat av alla ytor och sånt. det brukar jag försöka göra med gämna mellanrum för det är såå fult och äckligt när det ligger 10cm tjock lager dam på. och dammsuger gör man ju mins en gång i veckan. för det blir så mycket grus hår och ja allt som man släpar in. men så har jag även skurat golvet/golven.  och medans jag stod och skrurade så tänkte jag hmm när gjorde jag det här senast. med tanke på färgen på vatten så ja det va ett bra tag sen.. hahah det va inte en vacken syn ;). men nu är det så rent och fint så. ska ta badrummet snart det ska bara få torka upp.
.
sen i morse va jag ute och sprang. det va lycka med stort L. jag kunde för första gången på flera månader springa min runda i skogen :). det va sååå härligt kul att få komma ut och springa i skogen. haha kände mej som en gammal ko som man släpper ut på sommarbete efter att ha stått inne i sin spilta hela vintern. haha eller ja tills första uppförsbacken kom för sen kände jag mej som en gammal kärring igen. haha fyy fan va mycket jobbigare det är att springa min runda i skogen. det går upp och ner som ett jävla dragspel. haha jag andades eller nej jag flåsade som en astmatisk stor rökare med kol som har ena benet i graven och den andra hos hades och hans tanter som ska bestämma när dom ska klippa av tråden. haha ja det är den teknade herkules jag pratar om ;). men jag tog mej runt. men det va fruktansvärt sjukt äckligt jävla jobbigt. haha men helt klart sååå värt det.
.
tänkte att jag skulle hem till ösmo och hämta luftmadrass och feltema pumpen. haha så vi slipper använda fönen ;). så tänkte jag ta bilen ner och samtidigt samla plus poäng och köra mamma in till haninge eller nått sånt. för hon och pia ska på dirty dancing. tänkte jag att jag kunde ta med henne på hem vägen. men då skulle hon ändå ta bilen till haninge så då kunde hon slänga in dom sakerna och köra förbi mej med dom så slapp jag åka ner till ösmo. GULD säger jag bara om det. sååå otroligt skönt. där sparade jag i alla fall en timme på att bara åka. så nu kommer dom sakerna snart :) haha då kankse vi kan få plats att tjejer hemma hos mej. som tur är så har jag ganska varmt hos mej så man behöver inte ha så tjocka täcken utom det räcker nog med en tjockare filt eller nått sånt. aja men det läser sig. fryser man får man väll hämta jacka eller nått sånt..
.
sen ska jag bara ner till ica och handla lite frukost och redbull och lite sånt. haha pappa hade sakt till mamma att oj då ska anna ha folk som sover över ja då får hon se till att fixa frukost åt dom. jaja är jag så känd för att ha ett tomt kylskåp och att om man ska komma hem till mej så ska man va mätt. haha ändå är jag själv inte precis undernärd så nått måste jag ju hitta att äta här hemma :) hmm kan det va min kärlek till B&J som har en inverkan här ;). haha nej men jag äter både frukost och lunch på jobbet så behöverbara ha middag (gröt med mosad banan och kanel) hemma. men jag ser inte mening med att göra värsta lyxmiddagen till bara mej själv.. nej det är helt värdelöst.. men aja nu ska jag sätta lite fart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0