helgen

i fredags så jobbade jag till 19 och det va ganska så mycket och göra på jobbet. vi har 50% på alla bågar och nu är det i slut fasen av kampanjen och då är det alltid som mest att göra. så det rullade på ganska mycket under hela dagen. sen va det bara hem och kolla på matchen. hehe ja dom två första halv lekarna va bra och den sista va sjukt dååålig.


i lördags så började jag dagen med att va ute och springa sen va det hem duscha och sen åka till jobbt. det va sjukt mycket och göra. dagen rullade på i ett. men den sista kunde gick halv fem och vi stänger fem så sista halvtimmen va lugn och det va skönt så att man kunde stänga av lite datorer och sånt. men vi har sålt jätte bra med glasögon och det är ju alltid bra. det är ju roligare att det är mycket och göra än att det alla bara sitter och rullar tummarna. dagen går bara såå mycket fortare.

sen efter jobbet va det bara hem och göra sig i ordning för utgång. sara fyllde år så vi skulle ut och fira henne. så det va bara hem och fixa till sig. vid sju kom madde, izza och sara. så då drog vi till en pizzeria i brandbergen centrum och åt lite mat. sen blev det hem till mej och köra lite för krök innan utgången. vi åt lite tårta och snackade och hade super kul. även på vägen in hade vi det trevligt. sen blev det all in med bästa brudarna. och fy fan va kuuul vi hade det. jag dansade hela kvällen satt bara ner när vi gick på toa typ. drack typ två glas vin där inne och resten vatten så jag tog det lugnt efter som jag skulle jobba dagen efter. izza och madde drog tididgare för izza skulle upp och tävla dagen efter. men jag och sara stannade kvar och åkte inte hem fören vid tre tiden :). sjukt galet kul kväll vi hade i lördags en riktigt lyckad utgång =)

efter inte så många timmars sömn va det bara att gå upp och åka till jobbet. men jag tog det ju ganska lugnt och drack mycket vatten så kände mej ändå pigg. och det va mycket och göra idag oxå. vi sålde mycket glasögon idag oxå. med tanke på att vi bara är två på söndagar så blir det lätt mycket och göra. såvi han inte ens städa. men nu i kväll så känner jag att ja jag kommer och somna gott :). i morgon är jag ledig och det kommer och bli grymt skönt ska bara ut och springa och sen åka ner till stallet.

tog inte så mycket kort men här är ett

haha ser ut som värsta tant anna på te bjudning ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0