hockey

igår va jag i stallet och fick rida på greven. har aldrig ridit honom förut så det va ju spännande. fick lite förvarning innan om att han kunde va ganska så pigg och så klart så va det ju hoppning. men jag tänkte att jaja jag får väll styra in i väggen om jag inte kan stanna ;). hehe hade vi tagit tid så hade nog jag vart snabbast. nej det tror jag faxist inte. jag tyckte att det gick bra. vist han ja ju pigg och lite på. men det va jag ju bered på och började mina 1000 halvhalters tekniken redan i från start. man har ju rididt cliffen en gång i tiden. men för att va första gången som jag red honom så är jag mycket nöjd. men aa jag beundrar verkligen dom människor som man har sett rida honom och nej han ser inte riktigt lika pigg ut när dom rider.

men han tyckte att det va kul och få hoppa lite.

i morse va jag uppde vid 6 tiden och va ute och sprang. det va skönt att komma upp och ut på morgonen och röra lite på fläsket ;). sen va det bara hem och duscha och göra sig i ordning för jobb. det va ganska så mycket och göra på jobbet. men det är osm sakt va mycket roligare. men det gick så bra så. en kund som har velat fram och tillbaka i typ flera omgångar bestämmde sig entligen för två bågar. hehe men hon är inte otrevlig eller nånting bara väldigt velig.

men nu är det hockey time =) sverige-lettland och än så länge så går det ju bra. hehe so far so good. men ja det åter står ju och se hur det går ;)

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0