hockey

idag så har jag jobbat gick bara bra. vi va bara 4 st men det gick så bra så. hehe järn gänget så då kan det inte gå annat än bra ;). sen efter det så va jag på sol evenet på hultins optik. bertil skulle oxå dit så jag åkte med honom så skönt så. så behövde jag inte åka buss in. jag har ju aldrig vart där. kanske inte så konstigt. men jag ville ändå passa på och se hur butiken ser ut. det är ju trots allt kurre som har ägt den en gång i tiden ;). men det va ju typ 100 år sen oxå. men den va så fin och mysig så. jätte mycket folk va det oxå som va där. så det va kul. cillan och dom som jobbade hade fullt upp. jag hoppas att dom sålde mycket solisar :). det bjöds på vin och super goda snittar. sen åkte jag med tomi hem. skönt att åka bil hem oxå. men det va kul och kolla på hur butiken såg ut och få komma på lite event och sånt.

men nu så är jag hemma och kollar på hockey det är sverige emot norge.. heja sverige.. so far so good. 1-0 till sverige. men jäklar va mycket utvisningar det är. helt galet sjukt. dom blåser av hela tiden och utvisningar efter utvisningar haha typ halva truppen från både norge och sverige sitter på bänken och knyter om sina skridskor..

men ja blir ett glas vin till detta och sen blir det att sova. känner mej ganska så trött. men i morgon blir det skojsigt med bästa brudarna =)

Kommentarer
Postat av: anonym

Älskar din blogg:)

2012-05-04 @ 22:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0