inte orkat

ja nu va det ett tag sen som jag skrev men jag har inte orkat. har inte haft nån lust över huvudtaget. så jag tänkte att nej nu får jag ta nya tag..

men i lördags så va jag först hemma hos izza där bästa brudarna va. vi snackade skit och hade det så jäkla kul. sen blev det utgång inne i stan. men vi började med att mötas upp i haninge c gå runt lite och shoppa. sen drog vi till Ö&B och sen vidare hem till izza där det va balkong häng :). men ja det blåste lite för mycket så efter ett tag så gav vi upp och gick in. gjorde oss fina och sen kom bjön, hans bror och tim. sen pratade vi och spelade en massa spel och sen drog vi in till stan.

i söndags så tog jag det bara lugnt. städade och fixade bara lite här hemma. gick ner till ica och handlade och sen kollade jag typ bara på tv och tog det lugnt. skönt att bara ha en chill dag.

i måndags så började dagen såå otroligt dålig. jag va ute på min vanliga spring runda och det kändes faxist jätte bra. jag kände jag pigg och kry. vips innan jag viste ordet va så låg jag på marken och käckade grus och tallbarr. jag hade ramlat... inte bra.. absolut inte bra... ja man kan ju säga som så att det va färdig sprunget för min del. det va bara att linka hem och släpa sig in i duschen och hälla på med alsolsprit och sen duscha av all smuts som hade fastnat. sen va det på med mer alsolsprit och plåstra om. sen tillbringade jag resten ut av dagen i soffan och kolla på tv och tycka allmänt synd om mig själv.

när jag hade tyckt synd om mej själv klart så va det dax att åka ner till stallet. men innan det va va det dax för om plåstring. hehe ja i alla fall av mitt vänster knä för det va där som jag gjorde mej illa mest. så på med plåster och sen kunde jag åka.

jag fick rida smokey vilket jag tyckte va mycket skönt både för att jag hade ont i mitt ben och för att jag tycker att han är mycket trevlig och rida. men gud så lerig han va. det va bara upp i spolspiltan spola och skrubba liten häst. men själva ridningen gick jätte bra. han är så fin så. jag rider ju honom ganska så sällan men när jag gör det så tycker jag att det är super kul.

i morse va vart det ingen springning inte. haha det va bara ett helt projekt att komma ur sängen. mitt knä va inte riktigt med mej. men upp kom jag och spritade och fixade. sen va det frukost dax och sen gick jag till sågen tänkte att ja men lite rörlighet kan ju inte knät dö av.

idag på jobbet så va det ganska mycket och göra. det va rörigt och ja bara allmänt mycket och göra. sen va lotta sjuk så vi fick boka om en massa kunder och förbereda inför i morgon så att det skulle fungera med dom människor som är på plats. men jaja allt löser sig tillslut. som det alltid brukar göra.

men nu ska blir det snart läggdax och sen får vi se om jag kan komma ut och springa i morgon eller om det blir en till vilodag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0