melodifestivalen

igår så hände inte så mycket jag va ute och sprang på morgonen och sen åkte jag till jobbet. jag känner mej mycket bättre. har bara lite ont i halsen så då tyckte jag att jag kunde ge mej ut på en löprunda :). sen fanns det typ ingenting och kolla på när jag kom hem så det blev att gå ut och gå en runda. det va så härligt väder så va ute i nästan en timme.

idag så hade jag en jätte söt tjej på utlämning och hon va så duktig. hon är inte så gammal men kämpade på bra. hon har vart hos oss och övat tidigare men hade lite svårt och sätta i linserna sen när hon kom hem men nu fick hon hem och kämpa på lite till :).

sen när jag kom hem va det bara på med spring kläderna och bege sig ut på en runda. härligt :). jag bara älskar att komma ut och få springa. det är så jäkla skönt och man känner sig så duktig efter. nu äter jag lite middag och sen blir det att kolla på melodifestivalen hoppas att det går bra för loreen men det borde det göra :). det jobbiga med att kolla på den smörjan är ju att alla andra bidrag inte alltid är sådär jätte bra. haha eller dom flesta verkligen suger och ja då har vi inte kommit till paus numret än som brukar va det sämsta ut av det sämsta. funderar man på att ta själv mord så gör man garanterat det under paus numret ja om man inte redan har gjort det under bidragen.

i morgon är det fredag vilket är grymt skönt :). är även ledig i helgen och på lördag är det ösmo marknad så ska ner till mina vänner och kolla runt lite och umgås med dom :)

men ha det såå bäst =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0