usch

ja just nu så är det två usch. det första är att det känns som att jag håller på att bli sjuk inte okej. jag kände igår när jag gick och la mej att det gjorde lite ont i halsen när jag svalde. i morse va det inte bättre. jag kände mej även stel i nacken och ja det brukar va ett tecken på att jag håller på och bli sjuk. så jag har både ont i halsen i nacken och huvudet. sen så känner man sig allmänt dålig i kroppen. så det blir att dricka mitt jag-vill-inte-bli-sjuk-te. som består av: valfritt te, honung, vitlöks klyftor och mjölk. sen är det bara att hålla för näsan och dricka. för ja det är ju bara såå jävla äckligt... men det brukar hjälpa och det är det viktigaste.

sen mitt andra usch är att min bil inte känns helt okej. åååå dessa jävla bil jävlar säger jag bara. hur många delar finns det igentligen på en bil som kan gå sönder???svaret är för många. den har känns konstig ett litet tag men när jag åkte till tyresö i måndags morse så kändes det verkligen inte bra.. när jag bromsade så skakade hela ratten och det kändes i foten oxå men mest i ratten. så¨när jag åkte till ösmo så kändes det värre tyckte jag oxå. så nej jag tänkte att såhär ska det nog inte vara. eller har det alltid vart såhär. usch det är så svårt och veta. men nej det har väl inte skakat i hela ratten så fort man rör bromsen.. så efter stallet så åkte jag hem till pappa bildoktor och så fick han åka en runda och säga om det ska va så eller om det inte ska va så.. hahah ja jag kan ju säga som så.. nej det skulle inte va så.

han hoppade in i bilen jag åkte såklart med. han la i ettans växel sen tvåan och bromsade. och sa det här är inte bra. körde liten bit till bromsade. och sa det här är verkligen INTE bra. körde lite till bromsade och sa hur länge har det vart såhär... det är nu ska man svara smart, undvikande och osammanhängande. typ som jag alltid brukar svara då ;). och så sa han men såhär får du absolut inte köra omkring.. men hallå varför tror du då att jag kom förbi. för att jag misstänkte att jag inte kunde kör arunt med bromsar som skakar i ratten.

så efter att ha kört en runda runt ösmo så blev det att lämna bilen i ösmo och sen börja och gå till tåget och ta det hem i stället. så ja nu står den kvar där nere och han ska se vad det kan va för fel på bilen den här gången..

men usch nu ska jag ta och krypa ner under en filt och krya på mej. tete är uppdrucket och det va bara sååå äckligt

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0