utgång

efter en mycket behövlig lugn fredags kväll så va det då dax igen. haha det va bara påt igen som gällde ;).

jag började lördagen med att springa min runda. skönt att komma upp på morgonen och komma ut och springa av sig lite. sen tog jag det lugnt ett tag. åkte till haninge och till bolaget och sen vidare ner till ica maxi. haha krigade mej fram bland barn familjer och gamlingar ;). men lyckades tillslut få tag på alla mina varor utan att glöma allt för mycket och utan att få typ 10 damp utbrott. sen åkte jag hem och började göra mej lite i ordning. haha tänkte att det är lika bra och börja i tid så att man slipper och stressa.

vid halv sex tiden kom sara till mej och vi började dricka lite smått och kollade på några avsnitt ut av JS. vi drack lite mer jag började med ett glas vitt vin och en jordgubbe i. hehe sen gick jag över till mitt älskade rose vin och så klart en jordgubbe i. jag tycker att det är såå mycket godare och ha kalla jordgubbar i än att ha en isbit som bara smälter och så blir vinet blaskit...

sen blev det både ett och två och kankse till och med tre glas rosevin+jordgubbe innan vi drog in till stan. men innan det så han vi snacka en del och skratta massor och bara myssa.. haha. sen vid 22 tiden tog vi bussen in till stan. vi hade ju skrivit upp oss på listan så vi gick in grattis och betalade bara för garderob. haha och som vanligt när vi har våra förfester så räckte det med ett glas vin när vi kom in och sen blev det upp på dansgolvet. gud asså vi dansade ända tills dom stängde. ändå gången vi satt ner va när man gick på toa. men haha som vanligt så blir våra utgångs kvällar väldigt billiga. jag gjorde inte ens av med 100:- det va garderob+ett glas vin.. och ja folk säger att det är dyrt och gå ut.. nej det tycker jag inte ;). sen drack vi vatten. haha prinsessan på fläsket som man är så brukar jag be om att få ett glas vatten med is och en liten laim klyfta ut så tar man sen ett sugrar till det. så vips så ser det ut som en drink ;)

men ja vi dansade och dansade och dansade lite mer. haha i hela 4 timmar. ja vi somnade båda två gott sen när vi kom hem om man säger som så. åkte hem sen när dom stängde vid tre så då va det bara raka vägen hem och i säng. dagen efter blev det frukost och att kolla på JS. haha det är värkligen min nya drog dom är ju bara för härliga och roliga att kolla på. man blir så glad av att kolla på dom.

sen kom saras mamma och hämtade henne. jag kollade på nått avsnitt och försöka och tagga till mej. för jag kände mej ändå ganska pigg så då tyckte jag att det kunde va skönt att bara komma ut på en lättare jogging tur. jag taggade till och tog tag i saken och gav mej ut och sprang. det kändes bra att få komma ut och röra lite på fläsket och bara få upp pulsen lite. men jag tog det ganska lugnt med tanke på att vi ändå va ute igår.

annars så har jag mest bara tagit det lugnt i kväll kollat på tv vart ner till ica och handlat mat. och sen lagat den där jäkla maten fy fan vad jag tycker att det är tråååkigt att laga mat. haha jag tycker bara om att äta mat inte laga den  ;).

men nu kollar jag på hockeyn och sen blir det nog till att sova. ska jobba hela nästa vecka.. jippi.

men aja ha det såå bäst

och nu kommer lite bilder från gårdagen ;)

carlsson på g











dricka med sommar tema



jag fick mitt älskade rose vin =)



carlsson och sariih









åka tunnelbana



haha bara för att det är så jäkla kul och åka tunnelbana =)





mer vin







haha ja det känns ju bra att jag absolut inte ser ut som ett vitt spöke bredvid sara ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0