Det man inte har i huvudet...

Ja det man inte har i huvudet det får man ha i benen. Så det och så är det lite för ofta.

Men jag kan ju börja berätta om min otroligt roliga lediga dag. Den började på tok för tidigt med att jag skulle åka ner till stallet. Hoppar på en av dessa underbara ersättningsbussar som sl envisas med att köra. Tog mig ner till ösmo station och där finns det ju absolut ingen buss som passar och dom kan ta mig ner till stallet så det är bara att gå dom 2 km ner till stallet. Sen blev det ridning, mockning och fixning. Träffade Sara så pratade bara som snabbast med henne.

Sen fick jag gå upp till stationen igen....hatar livet på landet och dessa ersättningsbussar som absolut inte går som tågen brukar göra. Sen åkte jag in till sats på Globen och körde mitt bodypump pass :) kändes kanon bra. Jag kände mig pigg och kry i kroppen. Även om jag höll på att somna på både bussen och tåget ;). Efter träningen åkte jag hem. Åt lite gröt och kände att jag ville testa att springa min runda i skogen för att se hur det skulle kännas i vaden. För jag tycker att den är bättre. Det kändes bra. Ja det gör ju fortfarande lite ont men inte så farligt och det blir inte värre ju längre jag springer eller efter så kändes det inte eller värre. Men vi får väl se hur det känns i morgon.

Sen va det just det här med att det man inte har i huvudet för man ha i benen. Va nere på Ica för att jag skulle köps lunch till den här veckan och för att köpa middag till idag. Grillat kyckling, sallad och avokado tänkte jag äta. Köper allt (tror jag) och går hem. Är hemma tar det lugnt ett tag kollar på tv och tänker att du är det dax för att äta middag så vi kan åka ner till stallet sen. Öppnar kylskåpet. Eeeeee okej och vart är min sallad. Nej jag kan ju inte äta kyckling , sallad och avokado utan sallad. Nej bara till att springa ner till Ica igen. Men men så är det ibland tur att jag har nära i alla fall.

Sen åkte jag tillbaka ner till stallet och red min lektion. Det va hoppning och hav fick rida neo. Det gick super bra han krävdes lugn och fin och hoppade bra tycker jag. Men nu ska jag ta och sova är sjukt trött. Men ha det såå bäst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0