ledig

idag är eller va jag ledig så det va super skönt. alltid skönt att va ledig :) jag började min morgon alldeles för tididgt och åkte till stallet. det är ersättningsbuss som gällde och det går som vanligt ingen buss utom man får annvända sina (än så länge hyftas friska ben) och gå ner till stallet. sen blev det ridning mockning och fixning och sen åka hem. efter som jag fortfarande har ont i min jävla vad som för övrigt suger. så blev det ingen springning. för jag kan inte springa runt och halta runt min runda. bara för att jag vill springa. så nej jag hålla mig till mina promenixer ett tag nu. men nu har jag i alla fall hittat en knöl på insidan av vaden som gör ont när jag trycker på den. eller ordet knöl är ju sånt som man inte vill annvända. utom det är kankse mer som en punkt som känns och som gör ont när man trycker på den. så ja nu är det bara och googla :)
 
går det inte över så ja då får man väl tvinga sig iväg till en vårdcentral eller nått sånt. men aja nog pratat om mina kramper ;). sen så gick jag till sats här hemma i haninge och körde ett bodypump pass. det va jobbigt som vanligt. haha härligt svetten rinner benen känns som spagetti och armarna gör bara ont. men när det är över så känns det bara sååå bra :) sen gick hem från gymmet. skönt när det är nära så att man kan gå hem och få lite frisk luft. 
 
sen har jag lagat mina otroligt goda kokosbollar och hallonbollar :). dom blev precis lika goda som dom brukar bli. men nu blir det bara att ta det lugnt, kolla på tv och äta mina bollar =)
 
ja sen va det ju ett tag sen som jag skrev. men jag orkar inte när jag kommer hem så sent på kvällarne. i onsdags så blev det att köra dubbel pass först SatsPowerStep och sen mitt Grit mördar pass. jag kröp till duscharna sen ;). i torsdags sen så blev det att köra NTC. det va lika svettigt som vanligt. när jag kör det passet så känner man själv att man typ håller på och dö och så tittar man sig omkring och vissa ser helt oberörda ut. sen nästan ut som att dom är nysminkade och redo för stan. själv kan jag inte ens ha maskara på mig utom måste ta bort den ja om jag inte vill ha smink mer runt och under ögonen än där det ska sitta ;) 
 
i morgon ska jag på drinkkväll och dricka en massa goda drinkar så det kommer och bli super kul och så klart gott =)
 
 
                     
 
min nya älsking i köket :) 
 
blender+smoothie=♥=sant
 
smoothien består ut av jordgubbar, banan, broccoli, bladspenat och lite yoghurt
               
                                                                         
 
ute och gick en powerwalk i skogen
                                        
                     
vad ska detta bli??
          
 
jo mina hallonbollar och kokosbollar
 
Hallonbollar
2 dl hallon
2 dl cashewnötter
1 dl kokos
 
mixa allt och rulla till bollar, rulla dom sen i kokos och ställ in i kylen i några timmar
 
ta sen ut ät och njut
 
kokosbollar
2 dl dadlar
2 dl plommon
1 dl malda mandlar
1 dl malda valnötter
2 dl kokos
1 tsk kanel
 
mixa allt och rulla till bollar, rulla dom sen i kokos och ställ in i kylen i några timmar
 
ta ut, ät och njut 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0