Lördag

Ja jag började min lördag med att springa :) det kändes såååå jävla bra. När rundan va klar så kändes det mindre bra. Ont i vaden. Jävla cp vad. Fan vad jag hatar min kramper och att jag har fått ont i den. Efter min runda så va det hem duscha åka till jobbet. Det va ganska så Mycket och göra idag och det va mycket konstiga kunder som va inne. Typ dom som inte visste vad sol ville ha. Dom som skulle köpa sin fru som bodde i ett annat land och dom som bara va allmänt konstiga men haha haha jag säger som nån sa till mig men Anna du jobbar väl på ett mentalsjukhus !! Jag svarade ja eller nej jag jobbar på synsam!! Men det är ju typ samma sak ibland ;). Efter all konstiga och mindre konstig kunder så fick jag och Sofia åka hem. Fick sällis av Lotta vilket va super trevligt. Hon åkte samma buss som jag :).

Ja jag skulle ner till stallet och pussa på min bruna springare =) och så klart både mocka och rida. Sen efter det så gick jag hem till mina föräldrar i ösmo( för haha ja det gick ju som vanligt ingen buss ) och blev utskälld av Hampus. Halllå jag hade ju inte sagt till Herren i huset att jag skulle komma förbi och hälsa på. Sen hoppade jag i i duschen och skruvade upp värmen för hemma i ödesmo där duschar man i en is vak. Fy fan vad kalt det va. Nej så jag vred om och skvalade på. Sen lånade jag mammas fön. Ja jag väl börja med att säga tack för lånet och avsluta med att säga att nej den är inte gjord för folk med så långt hår som jag har. Jag trodde aldrig att det skulle bli torrt.

Efter lite dusch stilig och hej då så drog jag med bussen ( vilken lyx) över till Izza där både Madde och Marcus väntade på mig :) vi spelade plump och drack vin. Det gick sådär för mig den första omgången så kom jag 2:a av 4:a spelade och den andra omgången så vann jag men vi han typ bara spela halva omgången. Men nu är jag på g hem i alla fall. Bloggar från mobilen och är just nu i Västerhaninge.

Det blir läggdags på en gång när jag kommer hem
Men ha det så bäst=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0