så mycket bättre

har precis kollat på ett avsnitt av så mycket bättre och måste bara säga att jag älskar det programet. det är ju såå sjukt bra. sen tycker jag att magnus uggla är ju bara för skön. haha förra programet kom han gåendes med en skinjacka på sig sina rayban aviator och en bolagskasse i handen med typ en tandkräm och tandborsta och japp dom ska va där i en vecka. ja nu vet ju jag han oxå har packning med isg men det såg bara så roligt ut. det är verkligen så som man ser honom. 
 
men idag så började jag min morgon i stallet. och tro det eller ej men tåget gick i tid :) väl i stallet va det bara och sätta fart rida ut på häst, släppa ut häst i hagen, mocka och fixa maten till häst och sen åka hem :). fick sällis av lisa på grusvägen för hon skulle oxå hem. sen när jag stog på stationen och väntade på tåget så började det och hagla jippi. sen åkte jag hem och tog det lite lugnt ett tag (väntade ute regnet). sen blev det att ge sig ut och springa. efter som det har regnat en del så vill jag inte springa i skogen för det är så lerigt och klafsigt så blev att springa asfalt. det kändes bättre i vaden idag. har försökt att tänka på att stretcha den mer och det ger resultat så det är ju i alla fall skönt. men man är ingen ungdom längre så får nog börja och tänka på sånna tråkiga saker oxå.
 
sen kom jag hem lagom till att se när Tyresö ff vann SM-GULD. helt galet sjukt roligt för dom. jag satt typ och hoppade i soffan för att det va sååå spännande. jag såg andra halvleken och såg det enda målet som blev slut resultatet. jag tycker ju såklart att det är extra kul att just dom vann för att jag jobbar där och för att marta spelar i tyresö =) 
 
sen blev det att åka till sats i haninge och köra ett bodypump pass. haha men det blev riktigt spännande. för dom alla intruktörer har en egen cd- skiva som pass låtarna är med på och idag va det nån som hade tagit med just denna cd-skiva hem. eee jaha ska vi köra bodypump utan musik. haha det går ju inte. så hon sprang runt och letade efter en extra cd-skiva som inte fanns så hon fick springa hem. ja hon bodde bara en jätte kort bit ifrån gymet (som tur va) så fick hon bränna en ny skiva. och sen komma tillbaka. hehe hon blev nog ganska sterssad av det för det skulle jag i alla fall bli. men det löste sig och vi blev kankse bara 20 min max sena men jag hade ju inget annat inplanerat så det gjorde inte så mycket. men det kändes bra. lika jobbigt som vanligt. men det är kul när man känner att man orkar mer och när man vet vad man ska ha för vikter. i fredagens pass va det tre tjejer som va nya på passen så jag hjälpte dom med vad dom skulle ha för vikter och redskap. och pratade med dom efter passet om vad dom tyckte. 
 
ja juste i torsdags eller onsdags så gjorde jag dagens insats :). efter mitt pass ja vilken dag det nu va så va jag på väg hem från gymmet så i trapporna på väg ner till t-banan så är det en mamma med en barnvagn med barn i som är kankse 2-3 år. ja svårt och säga det är i alla fall en sittvagn och så har hon ett till barn som är lite äldre som går bredvid. men så ska hon ta sig ner för trapporna och rulltrappan går bara upp och hon ska ner. så det bara ekar duns duns duns. trappsteg för trappsteg. jag ba eee vill du ha hjälp. hon tittar upp på mig och bara ja gärna. så på något skakiga ben med träninsväska över ena axeln och hansväska på den andra handen tar vi oss ner för trapporna. hon tackade så mycket och såg så glad ut. så kände jag att jag hade gjort dagens insats :)
 
har det hänt så mycket mer. hmm jag tror inte det. just nu så tar jag det bara lugnt och kollar på tv.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0