Smärta

Bloggar just nu från mobilen :) så praktiskt. Ja jag kan ju börja med att jag har haft lite kramper dom senaste dagarna :(. Jag har ju haft ont i vaden och va ute och sprang i tisdags kväll efter jobbet. Och efter det så kände jag att jag hade mer ont än innan. Inte bra tänkte jag men smorde på med voltaren och hoppades på att det skulle gå över. Men nej det gjorde det inte. I onsdags morse när jag skulle upp och springa så kände jag bara smärta. Inte bra inte springa. Det gjorde till och med ont när jag gick det har det inte gjort innan. Så blev att ta det lugnt :(. Men packade tränings väskan för träna kan jag fortfarande :). Sen på lunchen så köpte jag typ hela Apotekets värk avdelning. Det blev både den nya starkare voltaren och nån liniment och ja en massa sånt. Så ju jävlar tänkte jag och började smörja på.

Sen efter jobbet så åkte jag till sats på medis och tränade. Det blev att köra dubbelpass först SatsPowerStep och sen mitt mördar Grit Stenght pass =) sjukt svettigt och sjukt kul. Som vanligt. Det börjar och kännas lite bättre med mitt step pass men det är fortfarande lite svårt att komma i håg vilken fot det är man ska börja med upp på lådan. Haha för börjar man med fel fot så blir det inte så bra. Jag måste se jätte rolig ut när jag kämpar på och skuttar upp med fel fot och måste på nått konstigt sätt byta fot och ja så håller jag på :).

I torsdags så kändes vaden mycket bättre men fortfarande inte bra. Men som sagt va mycket bättre :). Men blev ingen springningen lika bra att försöka och ta det lite lugnare. Men träning blev det. Blev att köra mitt NTC pass. Efter det passet så va det två tjejer som stod och pratade som hade vart på samma pass som jag. Och dom tyckte att alla verkade va så vältränade och gjorde alla burpees, upp hopp och stå i plankan övningar utan problem. Jag tänkte att haha då kan dom inte ha stått nära mig. Jag flåsar och svettas som en galen jude ;).

Idag så blev det oxå att vila i från min springningen :( tråkigt tycket jag men kanske lika bra. Jag ska se hur det känns i morgon. Men det har i alla fall blivit bättre så det är ju i alla fall skönt det. Men ha man hinner ju googla på allt möjligt från överansträngning till benhinneinflamation och typ vila i flera månader. Nej det vill vi inte så känns bra att det har blivit bättre :)

Ha det så bäst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0