tisdag

ja idag har vi tisdag så spännande...not. jag började min morgon som så många andra mornar med att springa mina 8km. det kändes väl okej i vaden men inte bra. haha jag fortsätter med min stretch och voltaren kur i hopp om att det kommer och bli bättre. men det bara måste bli bättre nån gång :).
 
haha efter min springtur så va det hem duscha och sen åka till jobbet men jag tog med mitt värmelement. för vi har såå jävla klart på jobbet (idag va det okej typ första dan). vi har redan två element men nej det räcker inte. och jag har ett som står i mitt föråd utan att göra nån nytta överhuvudtaget. för uppe i min lägenhet så är det varmt och skönt :). så jag tog helt enekt med mog det till jobbet på bussen ja. haha ja det måste ha sett rätt roligt ut. bäst måste ändå ha vart när jag satt och väntade på bussen. så satt jag där på bänken med elementet precis framför mig med vantar och allt på och det såg nog ut som att jag värmde mig. sen när bussen kom så tog jag elementet under armen och gick på bussen :)
 
sen efter jobbet så bestämde jag mig för att gå hem från sågen. skönt med lite frisk luft efter att ha vart instängd i en hel dag. lyssnade på min ljudbok och bara gick på. eller powerwalk som det kankse så fint heter ;) nu är tränden att man ska göra allt med power. man ska powerwalka, powernapa och powerbanta. ja allt ska ske med lite power. snart kommer det säkert att man ska powerträna, poweräta och varför inte powerjobba ;).
 
nej och för att skriva vidare i mitt power ämne så har jag beställt lite nya träninga kläder från sportamore.se. som jag för övrigt är en super bra hemsida som har mycket bra träningskläder och fri frakt på det. kan det bli bättre.. tror inte det :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0