gårdagen

igår hade vi måndag och jag va ledig :) det va upp och hoppa klockan 06:00. eller hoppade gjorde jag väl inte utom jag snarare tvingade mig upp och ut igenom dörren. släpade mej till bussen och klev på som ett öde värre än döden. på bussen på väg till stallet så kör vi om en tjej som är ute och springer. jag hinner tänka men gud är hon helt galen som är ute och springer 06:30 på morgonen. haha innan jag kommer på mig själv att jag själv ÄR den där galningen dom flesta mornarna när jag är ute och springer. men nu skulle jag ner till stallet och rida. tåget va sent så bussen i ösmo väntade inte utom det a bara och gå ner till stallet. jippi. 
 
sen va det bara att byta om till ridkläder och sen borsta, rida ut, ut med häst i hagen, mocka, fixa och sen åka med 10 bussen till sats på globen för att träna bodypump 12:00. då kan man fräga sig är jag inte trött när jag åker till träningen så tidigt. jo det är jag haha höll på att somna på tåget. kom vaknade upp vid årstaberg och bytte till tvärbanan.
 
själva träningen gick kalas bra. känns bra och det roliga är att jag jag började så kunde jag knappt göra en armhävning på tårna i måndags så klarade jag av 9 eller 10st. känndes så grymt bra :) haha resten gör jag på knä ;), sen åkte jag hem och åt lite lunch tog det lite lugnt ett tag för att sen ladda om och ge mej ut och springa. det blev att springa min runda i skogen och det hade torkat upp jätte bra så det va inte alls så lerigt som det va dagen innan. så det va jätte bra. sen blev det hem duscha och sen va jag hemma ett tag. tog det lite lugnt för att sen åka ner till stallet igen :)
 
men innan jag åkte ner till stallet så blev det så att åka till biltema igen för att försöka och hitta dom där jävla torkarbladen i silikon. hade försökt och leta på biltemas hemsida utan att hitta det. så ja jag gick helt enkelt på det säkra före det osäkra och köpte helt enkelt dom dyraste för japp dom måste ju bara va bäst :). sen köpte jag flyttkartoner. inte för att jag ska flytta utom för att jag måste organisera bland alla mina kläder. både uppe i lägenheten och nere i källaren. nu ska det bli ordning och reda. eller ja jag ska försöka i alla fall. för nu är det ett organiserat kaos ;).
 
men ja sen åkte jag ner till stallet igen och red min lektion. för att sen åka hem igen. somnade som en sten sen utan problem. idag så har jag vart ute och sprungit på morgonen och sen blev det att åka till jobbet. fick reda på en jätte tråkig sak idag oxå :(. så det va tråkigt. sen hade jag en riktigt b*****F**** som kom in idag oxå. haha blir sällan upprörd men denna kund gjorde mig verkligen upprörd. haha jag fick nästan räkna till 1000 och tillbaka igen för att inte få ett utbrott och skricka att H** va dum i huvudet ;). efter jobbet så blev det att gå hem från sågen. sen har jag kollat på sista avsnittet av torka aldrig tårar utan handskar och ja den serien va så sjukt jävla bra. kommer nog att kolla om den nån dag när jag har tid. den berör så otroligt mycket och att det har hänt i ett hyfsat modernt samhälla känns helt sjukt. nej ha du inte sett den  GÖR DET. 
 
men nu ska jag ta och organisera lite bland mina kläder
 
men ha det sååå bäst =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0