Hypnotisören

Igår va jag på bio och såg hypnotisören. Jag hade ju läst boken och hade höga förväntningar. Och jag tyckte att den va jätte bra =) den följde boken bra och Mikael är ju alltid bra och snygg ;). Det va capio som stod för film visningen. Så det va jag Jennie och Bertil som åkte in och gick för föreläsningen och kollade på filmen. Vi va alla tre mycket nöjda med filmen så det va kul. Den är helt klart se värd även om man har läst boken eller om man inte har läst den. Sen åkte vi hem och jag somnade som en sten efter att ha vart ute och sprungit på morgonen och sen jobbat.

Idag så va jag ute och sprang på morgonen min 8 kms runda på asfalt. Den kändes kalas bra :). Sen blev det som vanligt att åka till jobbet och sen till träningen. Idag så va det ett nytt pass som jag provade på som heter NTC det är en förkortning på Nike training club ( tror jag). Men ja det va blod svett tårar och lite mer svett. Fy fan det va galet jobbigt sjukt svettigt och otroligt roligt :). Det är bara att ta nya tag nästa gång.

Men nu är jag hemma och bakar kladdkaka med Marabou daim överdrag tills i morgon när jag ska hem till Elin på kalas :) det kommer och bli jätte kul och haha tro det eller ej men jag vet redan nu vad jag ska ha på mej ;) sen på lördag ska jag åka till sättra brunn på middag och spa helg. Det kommer och bli super mysigt och väldigt trevligt =)

Men ha det så bäst.

Nu kommer lite bilder på mina nya spring skor. På ponnyn som jag red i måndags och så klart på kanelbullen som jag åt på fikat för att fira kanelbullens dag =)

 


Kommentarer
Postat av: elin

Tack så mycket! Den var jättegod:)

2012-10-17 @ 21:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0