måndag

ja i måndag så va jag ledig och nix ingen sovmorron här inte. efter att ha sovit som en stock så ringde klockan 06:00. dax att stiga upp och åka till stallet. lyssnade på min ljudbok på väg ner till stallet. sen blev det att rida ut mocka och fixa. sen åkte jag direkt från stallet in till sats på globen. hade bokat in ett bodypump pass. som gick jätte bra. det va sjukt jobbigt som vanligt men det känns ju bara så jävla bra efter. så det är helt klart värt det. efter gymmet så åkte jag hem och va hemma en liten stund. sen gick jag ner till ica och köpte lunch till den här veckan. efter det så blev det att byta om och ge sig ut och springa 7kms rundan på asfalt. haha ja jag vet jag är galen ;)
 
men jag är ute och springa för konditionens skull och jag tränar för styrkan skull. så det är därför som jag gör båda två tränings aktiviteterna. sen efter springningen så blev det att fixa lunchen och sen ta det lite lugnt ett tag. sen åkte jag tillbaka ner till stallet för att rida min lektion.
 
åååå på min lektion så fick jag rida en ny liten häst eller nej det va en ponny =).. åååå det va sååå länga sen som jag fick göra det. haha jag kände mej ganska så lång på den lilla söta ponnyn som va vit och hette nått på a :). och den va så sött för när man piskade den på baken så kickade den. haha. men annara så gick det bara bra och rida. det kändes lite små konstigt efter som det va sjukt länge sen som jag satt på en ponny. det kändes som att det gick väldigt trippigt i början. men gick mycket bättre efter ett tag. jag tror absolut att den kommer och kunna bli en bra ridskolehäst. den va snäll och gjorde det jag bad om. men kan ju oxå bero på att jag är något större och tyngre än dom små barnen som sen ska hoppa upp och rida ;). men kunde man som liten skutta runt på både gucco och miracoolo. kommer dom kunna klara av den här ponnyn. nej men den va bara såå söt och det va sååå jävla kul att få hoppa upp på en ponny igen =)
 
sen blev det att åka hem och sova. haha jag somnade som en stock. det är slitigt och va ledig
 
idag va jag sjukt trött när klockan ringde. jag kände bara nej jag vill inte gå upp jag vill inte. men det va bara och släpa sig upp och tvinga sig ut för att springa. för det skulle jag ju göra innan jobbet. men själva rundan gick bara bra. men jag va bra trött. sen va det bara hem duscha och sen åka till jobbet. på jobbetgick det bara bra. det va lite mer att göra idag så det va kul. jag hade även på mig mina promenix skor så blev att gå hem från sågen och lyssna på min ljudbok. alltid trevligt.
 
i morgon blir det att gå på bio ska bli såååå jävla kul =)
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0