beck

i lördags så blev det först att ge sig ut och springa på morgonen. efter det så blev det hem duscha göra sig i ordning och sen gå till sågen och sen åka och jobba. det va jag jennie och hanna som jobbade. det va lugnt och tråkigt. och efter att hanna hade gått hem va det ännu tråkigare. men till slut så tog dagen slut och jag fick åka vidare ner till stallet. där nere va det bara att mocka fixa och rida ut. när jag kom till baka till stallet efter att ha vart ute och ridit så va det mer folk än när jag kom. men det är ju trevligt att inte behöva va själv kvar en lördags kväll :).
 
men sen blev det bara att gå till tåget och när jag satt där nere och väntade så kom åsa fram och sa hej. hon hade vart hemma hos ewan där dom hade haft special kväll så då fick jag sällis hem det är ju alltid trevligt. sen när jag kom hem så va det bara in i duschen äta och sen sova. jag va såå trött att när klockan ringde i morse så fattade jag först inte va det va som lät. och sen somnade jag om oxå. men sen tillsut så kom jag upp. 
 
men jag va sjukt seg. usch jag ville inte alls gå upp. men jag skulle ut och springa innan jobbet så det va bara och kämpa på. jag börjar oxå och inse att det är fan snart dax för tjej lidingöloppet och ja det va ju sjukt länge sen som jag sprang 1mil. så kände att det kankse va dax att springa den snart. så fick bli den rundan idag. det kändes bra. men jobbigt men det ska det ju vara oxå. sprang på 58 min och e är vad jag brukar springa milen på. så det kommer nog att gå bra. jag vill ju springa under timmen men är inte helt säker på att jag kommer och fixa det efter som det oftast brukar ta längre tid när det är lopp efter som det är så mycket folk och allt sånt. men jag har i alla fall ett mål och det är det som är huvudsaken =)
 
sen efter min tur så blev det bara att duscha och sen åka till jobbet. jobbade med hanna idag alltid lika kul och jobba med henne. jag hade lite terapi arbeten och göra så dom han jag med och ha det va ju inte direkt stressigt. usch det va jätte tråkigt. men tillslut så slog klockan 17 och man fick åka hem.
 
men nu blir det att vänta på att beck ska börja det är nya avsnitt så det ska bli kul att se dom 
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0