bio mysss

igår blev det att åka till heron och kolla på bio. började med att planera i hopp allt om hur vart när vi skulle åka. när det va klart så kom madde och laijon och hämtade mej vid fyra tiden och så drog vi in till heron. och fixade biljetter vi funderade ett tag på vilken film vi skulle se och kom fram till hope springs en komedi som verkade rolig. och så rätt vi hade den va sjukt rolig och haha lite pinsamma scener oxå haha så att både n och två händer fick åka upp för ansiktet ;). men den va jättte bra. helt klart sevärd. innan det så blev det mat på amazon som resturangen hette. det blev både öl och mat. jag åt en röksallad som va super god. innan det blev det vitlöksbröd med tzatsiki till :).
 
gud vad mätt jag va efter maten haha helt sjukt. men lite godis måste man ju ha till bion så det bev det. efter bion så såkte vi hem men när vi började och närma oss länna och max så roppade mat magen på oss igen. haha så vi svängde in och tog nått gott att äta. jag tog en hallonpaj med glass som va super god. den bara måste jag ju ta och äta igen nån mer gång. madde tog en lyx milkshake och laijon en turkiskpeppar glass. sen satt vi där och snackade säkert i en timme innan vi rullade hem igen. jag som började och känna mej lite dålig innan på dagen kände mej ju mer dålig. och va hemma vid strax efter 22 haha 22:30 låg jag i sängen. och tänkte att nej jag ska sova till jag vaknar i morgon inga klockor som ringer utom nu ska jag sova mej frisk. jag vaknade vid 10:30. helt sjukt jag sov i 12 timmar. kände jag mej pigg när jag vaknade nej. kände jag mej bättre när jag vaknade ja mycket bättre.
 
så idag har jag vart ute och sprungit en runda efter som jag kände mej bättre och drog sen till gymet och körde lite bodypump. men nu blir det att bara ligga i soffan och kolla på tv. hehe ja kl är ju 21:00 så kan inte hinna med så himla mycket mer. har väl inte gjort så mycket mer idag eller. typ bara vart ner till ica och handlat och fixat lunch in för nästa vecka. jippi ska jobba hela nästa vecka. men det brukar gå ganska fort så det är bara och kämpa på.
 
men nu kommer lite bilder från helgen :)
 
 
                                                 
 
haha lycka är att ha en alldeles egen anka =)
                                                  
 
detta kort är från förra helgen när vi va ute
 
carlsson goes wild and crazy ;)
                                                              
 
en mycket glad carlsson på max =)
                                   






 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0