Bodypump

Nu har jag nästan precis kommit hem från mitt bodypump pass. Det va lika jobbigt och tungt som vanligt och lika kul som det va tungt. Men idag vart det lite spännande för instruktörens mick va eller blev trasig så hon fick typ ha hela passet på antingen tecken språk eller så fick hon skrika. Men det gick så bra så. Hehe sen va passet en blandning av gamla pumpen och den nya så det va oxå lite spännande :).

Sen i morse så va jag ute och sprang och en sak som va mycket bra va att dom hade rensat upp i en tunnel som vattnet ska rinna i. Men nej det va så fullt med skräp och skit i den så att vattnet gick på stigen i stället så ja varje dag så fick försöka och hopps över den misslyckas och landa mitt i gegga pölen och blöta ner både foten skon och det stänkte upp på benet. Men nej nu är det rensat....mycket bra =)

Men ja sen har det vart en mycket bra dag på jobbet idag oxå. Vi sålde bra så det va super kul :)

Men nu blir det att kolla på tv och sen sova. Lägger upp lite bilder på solen i morse och sen är det jag och Lisa från när vi va inne på heron. Haha men Lisa ser mest ut som att hon vill döda mej med hennes blick ;) haha om blickar kunde döda ;). Sen så nästa bild är det bara jag på :)

Men ha det så bäst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0