dålig

nu har jag vart sådär dålig på att skriva igen men jag har lixom haft lite annat för mej :)
 
men i onsdags så va jag ute och sprang på morgonen och det gick som vanligt bra. sen blev det att åka till jobbet och kriga. det gick nog som vanligt bra. haha mins inte direkt om vi hade några konstiga eller andra jobba kunder så då gick det nog bara bra. efter jobbet blev det att åka till gymet och köra. jag hade anmällt mej till ett nytt pass som heter grit nånting :). det körde jag förra onsdagen oxå och det va sjukt jävla jobbigt. haha helt galet. men jag ve mer beredd denna gång. jag va med redo på att svetten skulle spruta och på att jag skulle tro att nu dör jag. haha det va bara och andas på som en astmatisk stor rökare. haha men det är ju som sakt va bara i 30 min. och som tränaren säger 30 min man kan göra vad som helst i bara 30 min. haha men efter 5 min känner jag bara hur fel hon har ;).
 
men jag klarade av det och flåsade typ hela vägen till duschen och sen till t-banan så började jag nästan kunna anadas normalt igen ;). men det är kul. det är sjukt roligt och precis lika jobbigt. i torsdags så började jag dagen med att ut och springa. ja haha ja jag hade lite träningsverk men inte så farligt men ja jag kände ju att jag hade tränat dagen innan om man säger som så. men ändå skönt att komma ut och springa av sig lite. men när jag hade sprungit nästan hela rundan springer förbi ett industriområde och in på grusstigen igen så står det en bil där. och nej där stod den verkligen inte igår. den är totalförstörd det ser jag redan från långt håll. den ska va vit men är mer svart/vit. den är totalt utbränd och förstörd. det ligger glas runt hela bilen däcken har smält och ja det är inte mycket kvar av den fina lilla vita bilen. när jag springer förbi den så ser jag att det fortfarande ryker om den. men gud hjälp tänker jag. vad jag man nu. vad ska man göra. jag måste ju göra nånting. så jag funderar och springer klart min runda. sen tar jag fram mobilen och börjar att googla fram numret till polisens tipstelefon. för nånting måste man ju göra. för ja där kan den ju inte stå kvar den står ju mitt i vägen. och man måste ju säga till nån att det står en bil och ryker i skogen för att dom ska kunna ta bort den. sen kommer tankarna fram att den kan ju ha vart med om nånting. nått rån eller ja nått sånt. så då är det verkligen bästa att göra nått. så jag ringer till polisen och talar om att det står en bil där i skogen hur den ser ut och vart den står nånstans. 
 
dom tackar för att jag ringde och skulle åka ut och kolla på den. för dom hade tydligen letat efter en bil under natten och han jag pratade med trodde att det kankse skulle kunna vara den. jag kankse bidrog till nått gott då med mitt samtal.
 
sen åkte jag till jobbet och sen vidare till gymmet. körde ett bodypump pass och det kändes kalas bra. jag känner att jag orkar mer och mer och att dte inte är en lika stor kamp även om det är sjukt jobbigt så går det ändå bra. sen åkte jag hem och däckade i sängen :).
 
i morse va jag ute och sprang innan jobbet (som vanligt) och då hade dom vart där och flyttat på bilen :) skönt att den slapp stå där i 2 mån. för den stod verkligen helt klart mitt i vägen. man fick typ slingra sig ut i skogen för att ta sig förbi dagen innan. men den va flyttat och ja det syntes tydligt det va släp spår i gruset hela vägen från platsen den stod på till asfalten. men kände mej lite grym som ringde och va en medhjälpare :) 
 
sen blev det att åka till jobbet och nu är jag hemma och dricker ett glas vin. blir sen till att sova för att i morgon springa och träna =)
 
men ha det såå bäst
 
såg en fruktansvärt tråkig sak på fb idag oxå =( inget som jag vill skylta om här men blev riktigt ledsen när jag såg det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0