förkyld

ja så har vu ju dessa förkylnings tiden...mysigt. eller inte. men det är bara och kriga på. igår blev det att ta det lugnt tog sovmorron och åkte inte till stallet fören på eftermiddan. innan så va jag hemma och log det lugnt. tyckte lite allmänt synd om mig själv och frossade i mej en hel 200g Marabou vit chocklad och kände jag mej bättre efter det...not men det va jävligt gott.
 
sen blev det att åka till stallet rida två hästar mocka och fixa. träffade på madde, laijon och izza i stallet så det va mycket trevligt :). vi satt i sadelkammaren och snackade lite innan det va dax att sätta lite fart. på min lektion sen så fick jag rida smokey och det gick så bra så. jag tycker att han är trevlig att rida. han gör det man ber om och det är ju alltid skönt :). så jag va mycket glad efter. han hade gått passet innan mej så han fick badas efter. och gud vad skitig han va. hehe han har ju sina vita fläckar och ja där va han inte så vit när man började och spola med vattnet. men han börjar ju och få lite päls oxå den lurviga lilla saken :).
 
i morse när jag vaknade så kände jag mej lite bättre. vist jag är snorig och hostar men jag är pigg och kry i kroppen. han inte ont i huvudet eller nått sånt. utom känner mej pigg men snorig. haha och ja det är väl så här som jag kommer och känna mej i typ 1mån innan nästa förkylning kommer och slår till ;)
 
hoppas att jag känner mej ännu bättre i morgon så att man kan börja och springa igen =).
 
ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0