Grit

Har precis kommit hem från ett sjukt jobbigt Grit pass. Eller som instruktören säger Grit make you fit och ja det åter ju och se om det stället ;). Men ja det är upp och ner för lådan sen är det upp med stången på ryggen och ben böj. Och stången är laddad med 30-50% av sin egen kropps vikt. Det ska tydligen va sjukt tungt och japp det är det :). Men ja nu är jag hemma och ska snart ta och sova.

Men annars så va jag ute och sprang på morgonen det kändes bra. Haha det känns typ alltid bra när jag är ute på mina morgon rundor. Men fy fan va trött jag va i morse när klockan ringde så ville jag inte gå upp. Men jag taggade tio och tvingade mej upp.

Igår va det bara jobb och så va jag ute och sprang på morgonen. Sen efter jobbet så hade jag projekt tvätta alla mina stall jackor. Så nu är dom rena och redo i för vintern.

I måndags så va det fullt upp. Jag började med att ge mej ut och springa sen blev det hem äta och sen dra och träna bodypump på Globen kl12:00. Efter det blev det att åka hem äta lite ta det lite lugnt och sen drog jag ner till stallet. Mockade fixade och red ut. Det finns en åker som är gul. Haha och det betyder att man får rida på den så det är super kul :). Sen blev det att fixa lite prata med lite folk och sen va det dax för min lektion. På den fick jag rida smokey. Det gick så bra så jag tycker att han är trevlig. Men han har fått en ny sadel för han har skav. En hoppsadeln och det kändes som att sadelgjorden kanske va i kortaste laget. För att på ena sidan va det på sista hålet och det gjorde att den låg på nått sätt så att man hela tiden kände den under kåpa. Och efter typ 10 min så hade jag kramp i det benet. Haha men det va bara och försöka och glömma bort det och kämpa på. Men om man tar bort krampen i benet så gick det jätte bra. Efter fick han bada efter som jag ville göra rent där han har skav så att det inte ligger massa i torkad svett och goar till sig.

Men avslutar detta inlägg med att lägga ut en bild från i söndags när jag va ute och sprang :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0