helt död

jag känner mej helt död är bara sååå jäkla trött. när jag vaknade i morse efter att ha sovit som en sten kände jag bara nej jag vill sova lite mer. bara en liten stund till. men nej. det va bara och tvinga sig upp. men gårdagen va super trevlig. jag åkte in till gullmars och där stod bertil och väntade på jennie och sofia. sen åkte vi till slussen mötte upp lotta. det va super kul och se henne igen. och det verkade va bara bra med henne. så det va ju bra. sen gick vi till blå dörren där vi hade bokat bord. innan vi fick sätta oss så blev det att ta en öl i baren innan resten av gänget kom. vi hade ju redan bestämt vad vi skulle äta så maten kom in ganska fort efter att vi hade fått gå till vårt bord. men det va skönt för alla va vi ju väldigt hungriga. maten va super god =). som alltid när vi äter där. så det va super trevligt. härligt att få gå ut med jobbarkompisarna hitta på nått och komma bort fårn jobbet. så det va en lyckad kväll det va god mat god öl och trevligt sällskap =)
 
sen blev det att åka hem och sova. va hemma kankse vid 23och gick och la mej strax efter det. somnade som en sten. men ja klockan ringde som sakt va 06:00 och talade om att nu är det dax att gå upp. åkte ner till stallet det små duggade lite så det va väl mindre mysigt men bara att klä sig varmt och regntätt och ge sig ut. sen va det bara mocka fixa och sen åka hem. träffade på både lisa och madde i stallet så det va mycket trevligt :).
 
sen blev det att åka hem äta lite. försöka sittandes i soffan att försökaoch tagga till för att ge sig ut och springa i regnet. jag tog mej tillslut i kragen och gav mej ut på en asfalts runda på 7km. det är ju skönt när man väl kommer ut men innan man kommer ut så känner man sig ju ganska så seg. sen blev det hem duscha och sen tagga för att åka och träna. hade bokat ett bodypump pass i haninge. skönt att kunna träna nära. träningen sen då gick jätte bra. kände mej ändå ganska pigg när vi väl kom igång. haha innan så va det fler än jag som satt och gäspade på sina platser. men sen så taggade vi till. det va tungt som vanligt men det ska det va. det är väl det som är härligt med att träna.
 
men nu är jag sjukt trött. det känns som att om jag lägger mej ner så kommer jag och somna. men det skull eju va sjukt skönt. men ja middagen är äten så nu blir det bara att vänta på att få gå och lägga sig. kankse ska kolla lite på avatar som går på tv idag men den är sjukt låång och börjar på tog för sent för att jag ska orka kolla på hela. gud jag känner mej som nånstans mellan 100 och döden..
 
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0