hemma

nu är jag hemma efter en mycket trevlig dag :). började med att jag gick över till elin där mathilda redan va på plats och sen kom cillan. så började vi vår resa in till Lidingö. vi kom fram hittade en parkerings plats och började vår vandring för att hämta ut startbevisen. sen gick vi ner till starten och började tagga till. jag hade som mål att jag ville springa under 1 timme. sen gick vi mot starten i leran.
 
men själva loppet kändes bra. jag va såå taggad i början men det gick lite trökt i början för först va det brett sen blev det smalt så då stod det typ still. sen gick det lite trökt innan man kunde komma igång. så man fick springa om en massa för att kunna springa i sitt eget tempo. sen får man inte ta ut sig för mycket eller för man vill ju kunna springa hela loppet. man jag sprang om ganska så många men blev såklart omsprungen oxå. men jag kände mej ändå pigg i benen och kunde springa på i ett bra tempo. jag kände nog hela tiden att jag ville springa på och kämpa. att jag hade en tid att springa under och att jag ville ta in den tiden som jag tappade i början. 
 
ja och vad ska man säga om abborebacken då. jo den va hemsk. den va brant och lång. den va väldigt brant i början och sen blev den ännu brantare emot slutet men jag sprang upp för hela och det va jag sjukt nöjd över. men jag andades som en astmatisk storrökare när jag hade sprungit klart upp för den och benen kändes som en blandning mellan spagetti och mjök ;). men upp kom jag. och sen va det bara och kriga på. men det gick upp och ner men det va i skogen hela tiden så det passade mej bra för jag tycker att det är kul. sen när man hade sprungit ca8 km då kom det en till backe som hette karins backe. ja den va inte eller och leka med speciellte inte efter som man hade sprungit ganska långt och va lite små mör i benen. men det va bara och kriga på och kämpa. och det lovar jag att det fick jag göra. men jag sprang hela tiden och det är jag nöjd över.
 
sen va det inte långt kvar. och jag krigade hela vägen in i mål. men precis på upploppet så va det såå lerigt och så halt så jag höll nästan på att ramla. haha det hade ju vart snyggt eller inte. där stod cillan och hejjade. så jag spörtade hela vägen i i mål i leran och kollade på mobilen när jag kom in. och då stod klockan på 15:06. jag blev så glad att jag va tvungen att dubbelkolla och japp klockan va verkligen 15:06. vi hade startat 14:10. det betyder att jag hade sprungit under en timme.
 
jag va så sjukt jävla nöjd med mig själv och är fortfarande när jag räknade ut att jag hade sprungit 1 mil på 56min. *STOLT*. nu när jag är hemma så kollade jag upp exakta tiden och då sprang jag på 55:53min. så det känns galet bra :)
 
sen efter loppet så letade jag upp cillan stod och pratade med henne i väntan på thilda och elin. sen när dom kom så åkte vi hem till elin och åt middag och chillade. hon fyller ju år idag så ett stort grattis till henne :) men gud vad trötta vi va när vi kom hem till elin och i bilen hem till elin så va vi oxå riktigt trötta. vi bara la oss en stund i hennes soffor efter maten och ja vi höll nog alla på att somna där ett tag. men sen kom hennes släkt över och det blev både tårta, kaffe och bullar så det va super gott :). sen vid åtta tiden så gick jag hem och cillan åkte hem. 
 
det va riktigt skönt att få hoppa in i duschen och tvätta av sig. haha sen kom jag på att nej men jag har ju inte fyllt på mitt busskort tills i morgon och tänkte ta stallet på morgonen så jaha vad ska vi göra nu då. men så kom jag på att ica maxi har nog öppet så vid nio när jag kom på det så såkte jag ner till ica maxi och fyllde på mitt busskort :). men nu blir det bara till att chilla och sova. så att man känner isg lite piggare i morgon.
 
men ha det sååå bäst
 
                   
 
tre glada tjejer efter loppet =)  thilda, jag och elin
                
 
mitt resultat =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0