ledig

idag har jag vart ledig vilket alltid är super skönt. haha men ingen sovmorron här inte. nej jag ska ju hinna med så mycket som möjligt under mina lediga timmar. så klockan ringde som vanligt 06:00. ja jag vet jag är galen. sen blev det att äta lite frukost och sen gav jag mej ut och sprang. jag tänkte till och bestämde mej för att springa min 1mils runda. det va lite små kallt så hade både linna och en t-shirt över. och det blev inte för varmt så det va skönt. jag fick snarare springa på för att frysa. 
 
sen va det hem duscha och sen blev det att tvätta lite kläder och sånt. vid 10:30 blev det att gå ner till bussen och åka ill gymmet. hade bokat in ett bodypump pass på södra station. det va det nya programmet så det va super kul för det har jag inte kört så många gånger. men gud vad jobbigt det va. speciellt ben låten. det är 6st källare som det kallas efter varandra och på slutet. det är super jobbigt men så skönt när det är klart. sen blev det att åka hem.
 
nu har jag tagit det lite lugnt en stund ätit lite. ska ta och städa lite här hemma och sen ska jag göra mej i ordning och åka in till stan. vi ska nämligen ut och äta med jobbet. så det ska bli gott :) mycket god mat och god öl =)
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0