ledig

idag är jag ledig vilket känns sjukt skönt :) jag började min dag på tog för tidigt för att va en ledig dag. klockan ringde 06:00 och jag kände bara snälla döda mej nån. jag va sååå trött men kände samtidigt att går jag inte upp snart så kommer jag adrig att gå upp. så det va bara och släpa sig upp och försöka och piggna till. men det va inte helt lätt. svalde även några gånger och tyckte mej känna en svag känsla av att jag har ont i halsen. men det va så lite så jag försökte och säga till mig själv att det bara är en inbillning. gav mej sen ut och sprang min vanliga runda på 5km i skogen. det kändes bra jag blev pigg så fort jag kom ut och iväg.
 
sen va det hem duscha och äta frukost och tagga till nästa tränings pass. åkte sen in till globen där jag hade bokat in ett bodypump pass. haha men jag höll på att somna på bussen men min ljudbok strömande från hörlurarna. passen gick super bra. vi fick köra det nya bodypump programmet dom byter tydligen program, lite rörelser men framför allt musiken var 3:e månad. jaha jag som precis hade lärt mej det gamla så är det dax och byta så kände mej lite små lost. men inte helt för säger hon rod så vet jag vad man ska göra och inte står som ett frågeteckan och kollar på vad alla andra gör ;). men det va kul med ny musik och nya rörelser :) men det är precis lika jobbigt om inte värre för japp ben övningen har blivit dubbelt så jobbig emot slutat en massa källar jobb som det heter.
 
sen åkte jag hem och har nu duschat och ätit. dricker lite kaffe för att piggna till och för att det är gott. för det här med att man ska bli pigg på kaffe det tror jag är en skröna. haha för jag skulle typ kunna dricka en kopp kaffe och sen gå och lägga mej. ska göra mej i ordning för att sen dra och gå på bio. ska antingen se nya hamilton filmen eller hope springs. så blir det såklart middag innan bion oxå :).
 
bästa investeringen på länge ett par IPhone vantar =). nu kommer jag kunna både sms och hålla mej varm om fingrarna i höst :)
 
 
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0