lördag

idag ringde klockan 06:00.helt galet mycket för tidigt på en lördags morgon. men jag skulle upp till ctallet så det va bara och kriga på och tvinga sig upp. åkte ner till stallet träffade på lisa hah ahon va typ lika pigg och taggad som jag :). träffade oxå izza och hennes karl i stallet dom skulle åka och tävla. så blev att hänga där en stund innan man satte fart. red sen ut i ett mycket mysigt höstväder. sen blev det att mocka och fixa. åkte sen till stadium och kollade på nya spring skor men hittade inga bra. ska åka in till stan nån dag och kolla där. när jag har tid. 
 
sen blev det att åka hem och äta lite. sen blev det att tagga till för att ge mej ut och springa min 5kms runda i skogen. härligt att kunna springa i skogen igen efter flera dagars asfalt. det är så mycket roligare och man får så mycket mer enegi av att springa i skogen. och det är skönare för kroppen eller kankse benen och fötterna att springa i skogen. så rundan kändes bra jag tog i lite mer och fick en snabbare tid än vad jag brukar få så det är oxå kul. eller ja man är ju snabbare nu när det är höst och kallare än vad man är på sommaren när det är sååå jäkla varmt.
 
sen blev det hem duscha ladda om batterierna för att bege sig till sats här hemma i haninge och köra bodypump. det kändes oxå bra men jobbigt. som vanligt. men nu kan jag till och med göra lite armhävningar på tå. jag kan ju säga att det kunde jag inte göra förut. det va omöjligt men nu kan jag det :) och det känns super kul. hade en kille brevid mej han va helt galen. han bara lassade på med hur mycket vikter som helst på sin stång och bara körde på. gud jag kände mej som en klev sparv brevid honom. haha men han såg rätt slut ut oxå när vi va klara. det gjorde jag oxå för den delen. med mina betydligt lättare vikter. gud jag skulle inte ens ha kunnat lyfta hans vikt om jag ens så hade försökt och velat. 
 
sen åkte ja hem och nu har jag bara chillat i soffan. ätit middag och kollat på kockarnas kamp. jag kommer och somna gott i kväll kan jag ju säga. och det är bra för det behövs. jag ska ladda om batterierna och tagga till för morgondagen. för i morgon ska jag springa tjej lidingö loppet. ska bli super kul. jag är super taggad och samtidigt lite smått orolig. för det ska finnas en backe som heter abborebacken som tydligen ska va hämsk så ja den ser jag inte fram emot. men det är bara att kämpa på och ge gärnet =)
 
men ha det sååå bäst
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0