min helg

ja nu va det några dagar sen som jag skrev men i söndags så orkade jag inte och sen har jag inte haft tid.
 
i lördags så va det utgång. efter träning och allt sånt. så jag gjorde mej i ordning blev jeans och linne. smink och smycken på och sen åkte jag ner till ösmo. gick hem till izza mötte sara och sen kom izzas mamma och vi åkte och hämtade lisa. sen åkte vi vidare hem till madde. det va kul och se hur hon bodde och jag tyckte att det va jätte fint. verkligen ett super mysigt litet hus :). sen va det kräft skiva. men jag ärinte över förtjust i kräftor. eller jagtycker välom kräftor men inte detta sörplandet och skalandet och kletandet och kladandet. så nej jag hade förberett och köpt färdig skalade kräftstjärtar och färdigskalade räkor och så hade jag köpt rökta räkor och till det hade jag sallad och dressign. det blev super gott. till det blev det cider :). sen satt vi och snackade och drack och hade det mysigt. haha sen kollade jag, sara och madde på super gamla avsnitt av big brother medans lisa och izza gjorde i ordning sig.
 
vid kvart i tio drog vi med bussen från madde in till stan. haha jag och madde satt och gäspade i kapp på bussen. men sen när vi kom in till stan så taggade vi till ;). vid medis mötte vi upp elin. det va super kul och se henne igen =). men det va en super kul utgång. vi dansade, partade och hade bara sådär super kul =). men allt har ett slut och även denna ute kväll. så vid halv tre drog vi hem och va hemma kankse vid 4 tiden. gud då va det bara in i lägenheten. av med sminket och på med nattsärken och krypa ner i sängen. somnade i fallet på väg ner till kudden.
 
vaknade upp på söndagen och det regnade inte. jag kände mej ganska pigg med tanke på att jag va ute dagen innan och kom hem sent. vad göra. jo äta frukost och sen ge sig ut och springa. det va så skönt att komma ut och få springa efter att inte ha kunnat eller velat göra det för att det har regnat så mycket. men nu va det dax igen. och det va både skönt och jobbigt men mest härligt att kunna få komma ut igen. haha som en gammal ko som har ståt inne i sitt bås för länge ;). sen blev det att ta det lugnt. fixa lunch till nästa vecka och kolla på tv. fixade och städade lite här hemma och ja bara ta det lugnt.
 
i måndag så jobbade jag. mindre kul. men det va bara och åka till jobbet och kriga på. va ute och sprang innan på morgonen och det va skönt. hahaha men det va nån som hade slagit upp ett tält och campat precis bredvid mitt joggingspår. och det va nån som hade sovit där för personen i fråga va vaken och höll på att röra sig där inne. gud folk är bra galna.... sen efter jobbet så blev det att åka ner till stallet. hade neo på min lektion och det va hoppning. det gick bara bra och hoppa han lyssnad och hoppade dom små hindrerna så fint så. 
 
i dag va jag uppe extra tidigt. bara för att jag skulle hinna springa innan jag hade tid hos tandläkaren och ja du läser rätt jag skulle till tandläkaren.. helt otroligt jag tror att senast jag va där va typ 2006-2007. jag minns inte ens. helt sjukt galet länge sen. men nu ska det bli bättring på den fronten. ja och jag va ju såklart beredd på det värsta. men jag säger bara men efter så långtid så hade jag bara ett hål. och jag va sååå glad :) så ska bara tillbaka och laga det. annars så sa han att jag hade fina tänder och att jag skulle fortsätta och hålla dom så fina. ja jag ska försöka lovade jag. sen frågade jag om min käke oxå som knakar typ hela tiden. och det va tydligen ingen fara så länge som jag inte hade ont eller led ut av den. och det tycker jag inte att jag har. det är mest andra som tycker att det låter obehagligt och låter hemskt. men det va tydligen nån överansträgning eller nått sånt i käken och en massa brosk eller ja nånting som gjorde att det knakade. och så länge jag inte hade ont ut av det så gjorde man inget åt det. om jag får ont eller skulle vilja göra nått åt det så är det bett skena under natten som gäller. nej tack sa jag till det. och så sa jag att jag tyckte att det räckte med att jag hade haft tandställning under halva min uppväxt jag vill inte ha en natt skena oxå. haha nån måtta får det ändå va.
 
sen va det då dax för betalningen och efter som jag inte hade vart hos tandläkaren på ja en massa år så hade jag samlat på mig en massa bidrag. det är typ 300kr vart annat år och jag hade två stycken som låg och väntade på mej. så ja 90:- fick jag betala för min kontroll. tack så mycket sa jag till det.
 
sen blev det att åka till jobbet och arbeta. men nu så ska jag ta det lite lugnt och kolla på tv. men ha det såå bäst
här kommer lite bilder i från helgen :)
 
izza, jag och haha maddes hand på g in till stan
 
                                                  
 
på g in till stan
 
                                                  
 
madde, jag, sara, lisa och izza
 
 
                                                     
 
carlsson på g in till stan
                                       




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0