mys

idag va det dax för lite fredags mys
och när jag va lite så åt jag alltid och då menar jag alltid pannkakor på fredagar med sylt :) haha och ja det gällde även när vi va och campade med familjen då stod min pappa och gjorde pannkakor på stormkök.
 
hittade för några dagar sen ett recept på en ungspannkaka som jag tyckte läte super gott så i morse va jag och köpte allt som jag behövde ha till och lagade den när jag kom hem. den blev verkligen super god. efter som det blev så mycket så kommer jag och ha till två dagar till =)
 
i min ungspannkaka hade jag
5 ägg
8dl mjölk
2dl fullkorns mjöl
2 dl mandel mjöl
1krd vanilj pulver
lite salt
2 rivna morötter
1 rivet äpple
 
sen blandade jag i hopp allt och hällde i en ungsform och sen toppade jag med att krydda med lite kanel. sen in i ugnen i mitten på 175g i 30 min. sen är det klart. till det så hade jag blåbär och hallon som jag hade mosat till en sylt och en en banan som jag hade mosat till en annan sylt. sen va det bara och njuta med ett glas vin =) det va verkligen super gott och det kommer jag och äta flera gånger
 
 
 
 
 
 


 
annars idag så har jag vart ute och sprungit på morgonen innan jobbet och sen åkte jag till jobbet och arbetade hela dagen. men det va en sånhär härlig fredag då alla är pigga och glada. kunder som personal :). jag jobbade till 19 så ja det va ju mindre trevligt. jobbar även hela helgen så det är ju oxå mindre trevligt men det är bara och kämpa på. det brukar gå bra så bra så :)
 
men nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på tv
 
ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0