bio

ja haha jag tänkte att jag skulle börja med att berätta om min söndag. den började med att jag alldeles för tidigt 06:30 väcktes av min mobil. dax att stiga upp åka till sats sickla och köra ett NTC (Nike Training Club) pass. jag körde det passet mycket förut på torsdagar sen så flyttade den klassen till måndagar och då har ju jag ridning så då kan jag inte. men nu så tänkte jag att jag skulle köra ett sånt pass igen. det passet är lite som ett cross training pass. det är mycket atletiska övningar med mycket kroppsvikt och ja det är tungt nog ;). det va härligt, svettigt, jobbigt med blandade puls toppar. och jag kände hur mycket jag har saknat det passet. jag kommer nog att försöka och gå på det här passet flera gånger.
 
sen åkte jag och hoppade in i duschen för att sätta lite fart. när jag hade duschat klart fått på mig både trosor och bh. så hör jag bara pling, plong på dörren. min första tanke va att oj men hjälp är dom redan här. men klockan är ju inte halv två två än. kollar ut ur mitt titthål och sen att där ute står det en ja kankse 12 årig pojke och säljer majblommor. hade jag vart fullt plåklädd så hade jag öppnat dörren och köpt en majblomma utan problem. men nej jag kände inte för att öppna upp dörren i endast i kläd bh och trosor. jag ville inte att han i panik skulle springa hem till sin mamma gråtandes och skrikandes över att det va en galen tant som öppnade dörren och blottade sig. och han sen denna dag inte kommer och kunna sova utom kommer att somna gråtandes och drömma om att den galna tanten kommer hem till honom slänger upp dörren och bara står där och stirrar på honom. så nej jag valde att helt enkelt inte öppna dörren.
 
men ja vid två tiden så kom madde och sara och hämtade mig och vi körde in till heron för att gå på bio. innan det så va vi inne en sväng på media market. hahaha säger jag bara till det besöket. sen blev det bio för hela slanten och som vanligt så hamnar vi ju blevid folk som ej är läskunniga utom som vanligt har satt sig på våra platsen. så att man vänligt men extremt bestämmt då be dom att flytta på dig du sitter på min plats!!!!. haha det va jag, madde, sarra alla barn och deras föräldrar som gick på denna bio. va vad det då vi såg?? jo. croodorna. det är en animerad barnfilm som handlar om en grott familj som har lyckat överleva igenom att hålla sig borta från allt som är faligt. det vill säga dom har hållt sig borta från allt. haha asså under vissa stunder så garvade jag sååå högt att jag trodde att det lilla barnet brevid mig som inte va så litet kankse typ 12 skulle få men för livet. men hon verkade överleva ;)
 
nej filmen va sjukt rolig och vi garvade högt alla tre. haha vi värkligen älskar att gå på barn filmer. för det är en enkel simpel och extremt rolig humor. inte en massa töntiga grabb eller sex skämt utom bara ren humor när den är som allra bäst =). haha lite mer min stil. sen åkte vi hem. eller madde åkte och jobbade och jag och sara tog tuff, tuff tåget hem. jag va rätt så trött när jag kom hem. så gjorde inte så mycket mer än att äta middag och kolla på tv. gick och la mig rätt så tidigt för det va ändå inte så mycket roligt att titta på på tv.
 
 men det va en rolig och lyckad dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0