bra fredag

min fredag va en riktigt bra fredag. den började dock lite för tidigt 05:10 men att mobilen ringde och klockradion började och låta. men det va bara och tvinga sig upp och åka in till sats medis och köra hårt. det blev att köra ett roligt, jobbigt och svettigt cykelpass på 45 min. det är lixom bara att cykla sjukt fort i 45 min på samma ställe. efter det åkte jag till jobbet och krigade. det va ju som sakt va fredag så kunderna va fredags glada och jag med ;). 
sen gjorde jag mig lite i ordning och åkte ner till ösmo för att gå hem till izza och grilla lite och dricka vin :)
 
det va super trevligt. när jag kom så va laijon och johanna redan på plats. vi snackade om lite allt möjligt, grillade och drack vin och jag hade även med mig cider rosé som jag tycker är så god. izza va grillmaster och det skötte hon galant. grillen va tänd köttet va på grillen och cidern va öppnad. kunde det bli bättre. nej jag tror inte det. efter maten så blev det lite vin och sen började vi göra i ordning oss för att gå ut på krogen. vi va taggade till tusen. kl:23:00 kom vår bil som skulle köra oss in till den stora staden. wiii då va det utgång på utgång. vi började på kvarnen. där dansade vi, tog en drink och hade det super kul. efter det drog vi vidare till snaps där vi mötte upp killarna och partade vidare. 
 
sen kom snälla madde och hämtade oss och körde oss hem. det va så skönt att åka bil hem. haha det blev ju ganska så sent med tanke på att jag skulle jobba dagen efter ;). men vad gör man inte. men ja jag va hemma 03:20 tror jag. då va det av med sminket och bums i säng. jag va såå trött och somnade direkt. efter att ha gått och lagt sig på tok för sent så gick jag såklart upp sen på tok för tidigt. 06:00 ringde klockan. haha vad skulle jag nu göra. jo ut och springa såklart. hahaha jaaaa jag vet jag ÄR galen. men jag hade räknat ut att jag skulle ändå behöva gå upp för att hinna duscha och äta frukost innan jobbet och då kunde jag lika gärna gå upp och springa innan oxå. så kankse man kunde vakna till och bli lite pigg innan frukosten. när jag vaknade så va jag sjukt trött. för att komma upp så hade jag lagt mobilen inne i badrummet på mina springkläder. så när den ringde så va jag tvungen att gå upp och stänga av den och då va jag ju uppe och då va det bara och klä på sig och tvinga sig ut och springa. jag va sjukt trött. tog en banan och kände mig mycket bättre. haha det måste ha vart nån kuckelimuckmedicin medel i den där bananen för gud jag kände mig riktigt pigg och fräsch i benen när jag va ute och sprang. det kändes så härligt. det va ett härligt väder vår väder och jag bara kände hur jag laddade batterierna medans jag sprang.
 
ja så det va bara och köra på efter det. in i duschen äta gröt frukost åka till jobbet och kriga. jag kände mig pigg, glad och på ett strålande humör. det va mycket och göra. jag sålde mycket glasögon och solglasögon så det va super kul. sofia som va optikern idag ja henne såg jag knappt. vi sa typ hej, nu får du gå och äta och hej då till varandra. hon satt anntingen i rummet eller höll på att hjälpa en eller två kunder. det va flera gånger som en kund fick kolla lite själv medans jag hjälpte en annan kund för att sen gå tillbaka till den första kunden. men det gick så bra så. det är ändå roligt när det är mycket och göra för då går tiden fort.
 
men ja vid 17 fick vi åka hem och det va skönt. nu har jag ätit middag och ska bara ta det lugnt och kolla på tv. i morgon blir det stallet och sen träning :)


 
                            
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0