cykelpass

ja jag började min dag idag på tok alldeles för tidigt. mobil helvetet ringde 05:10. min första tanke va snälla döda mig nån. min andra va att om du inte ringa snart mobil jävel så slänger jag dig i väggen. den slutade inte och ringa utom skrek till mig att dax att kliva upp och möta dagens mörker. och ja mörkt va det. inte  bara mörkt utom alldeles för jävligt kallt oxå -10 grader tyckte jag att termometern stod på. brrrr det va mössa och vantar på. sprang ner till bussen för att få upp nån typ av värme och flås. fick sen stå och vänta på en buss i kylan. men kors i taket den va i tid :). sen åkte jag in till stan och till sats zenit. körde ett cykelpass på 45 min. det va 45 svettiga minuter. gud det kändes som att man hade kastat en hink med vatten över mig när jag va klar. men det va härligt jobbigt. det som är kul det är att jag känner att jag rokar mer och mer och kan jag fokusera på dom olika motstånden och kämpa på.
 
efter mitt cykelpass gick jag ca 10 min på löpbandet för att få ner både pulsen och svettattackerna. sen gick jag över och jobbade lite mage. körde igenom lite olika övningar innan jag duschade och åkte till jobbet. där va det tråkigt lugnt. det går så mycket segare när det inte är så mycket och göra. jag läste igenom materialet inför mässan och pysslade med lite allt möjligt. 
 
sen vid 19 fick jag åka hem. nu kollr jag på the following och biter på naglarna. för det är den riktig nagelbitare till serie. man kan inte lita på nån.
 
men nu ska jag inta soffläget igen. så ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0