fredag =)

det är äntligen fredag kan det bli bättre????.. nej jag tror inte det. helt underbart. jag började dagen dock på tok alldeles för tidigt. klockan ringde 05:10. men jag säger ordet men. det va inte -10 grader utom kankse max -2 så då kändes det ändå ganska okej att tvinga sig upp och åka till gymmet. japp jag skulle ju träna :). på bussen på väg in blev det frukost nr.1. inne på gullmars ser jag en mycket bekant människa. nämligen cillan hon hade oxå gått upp alldeles på tog för tidigt för att oxå åka in till medis för att köra ett cykelpass. 
 
passet gick bra. nu är det andra gången som jag kör den här realisen efter att hon har bytt musik. så idag kunde jag ta i lite till och det är ju bara härligt. svetten sprutade, mjölksyran skrek i benen och andingen ja den + pulsen va på topp. jag kände mig pigg, glad och på g från start. så det va kul. efter passet blev det att skutta in i duschen göra i ordning mig och sen åka till jobbet. på bussen från gullmars träffade jag på sofia så vi satt och pratade lite på väg till jobbet. där blev det att äta frukost nr.2. och sen börja arbeta. för att inte missa en enda timma på synsam så jobbade jag såklart till 19. mindre kul..det blev lite roligare efter som jag fick äran att jobba till 19 med helena.
 
men ja nu är jag hemma har ätit lite middag, chillar och kollar på tv. det blir att ta det lugnt och skönt hela kvällen för jag ska även jobba i morgon. men tänkte att jag skulle ge mig ut och springa i morgon bitti innan jobbet.
 
ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0