Fredag=pannkakor

ja så va det i alla fall när jag va liten. jag älskade pannkakor och om jag hade fått bestämma så hade jag ätit pannkakor varje dag 365 dagar om året ;). men nu äter jag det på tok för sällan. men idag så kände jag att nej jag vill verkligen ha det. jag bara måste äta pannkakor. men nu är det ju så att jag försöker och leva ett "nyttigare" liv. pannkakor med en massa sylt, socker, vetemjöl och ja vad det nu mer är i och till dessa små goda pannkakorna är ju inte direkt så där super nyttigt. vad göra??? jo man byter ut gör om och gör rätt ;). vips så hade jag gjort nyttiga och super goda protein pannkakor. dom innehåller varken socker, gluten, laktos eller vetemjöl. kan det bli bättre??? jag tror inte det. till dom hade jag hallon, björnbör och kvarg. mmmm det blev ju bara såååå jäkla super gott =). det kommer jag och äta flera gånger.
 
hur gjorde jag då dessa super pannkakor . jo såhär:
du behöver
 
1 banan
2 ägg
2 msk mandelmjöl
1 tsk vaniljpulver
mosa bananen häll sen ner allt och rör om. stek pannkakorna (det blir 2st). ät och njut :) så supper lätt att till och med jag kan laga det ;)
 
vad har jag mer gjort idag då är att äta pannkakor. jo jag började dagen med att åka till medis och köra ett 45 min långt cykel pass. det va nytt program och nya låter men samma instruktör. hon är bra tycker jag. hon har bra musiksmak och roliga program med både lite lättare låtar och tunga låtar. så det va som vanligt svettigt men kul.
 
efter det åkte jag till jobbet och krigade. det va lite blandat lite galningar och lite roliga människor. men fredag är alltid fredag. det är alltid skönt och lite lättsammare då :)
men nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv.
i morgon ska jag ha kvalitets tid med min kära far. vi ska fixa med min bil. vi ska både byta till sommardäck och fixa till bromsarna som ligger och skrapar.
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0