Ledig

idag är jag ledig och det har vart så sjukt skönt. inte för att jag har vart hemma och ätit praliner. haha nix pix det har vi verkligen inte tid med. nej jag började med att åka ner till stallet med 06:14 bussen. va i stallet vid 07:15. haha lika bra att va där i tid på morgonen så att man kommer hem nångång. men ja jag red ut, mockade och fixade. pratade lite med lisa och sen åkte jag hem. somnade som vanligt på tåget på väg hem. vaknade upp vid vh och försökte att hålla mig vaken så att jag inte skulle missa min station. 

 

sen va jag ute och sprang en runda. men jag tänkte att nu har det ju regnat lite och kanske kanske han snön smält lite och för att kunna ta reda på hur det ser ut så tog jag mig helt eneklt till skogen och spang en runda där. det gick sådär. haha jo men det gick rätt bra men det va lite varierande underlag. på vissa ställen va det jätte bra. på andra ställen så kunde det antingen va is och snö eller en jätte stor vattenpöl eller ett träd som hade vält över stigen så att man fick klättra över det. eller så va det en kompination av typ allt. haha så ja det blev mer springa, trippa, gå, springa, tvärnit och ja sen springa lite igen. men det va samtidigt kul. det blev lite mer som en utmaning. haha men jag tycker ju inte om och bli blöt om fötterna och ja det blev jag ju direkt. men om några veckor så är det nog betydligt bättre. 

 

nu blir det att ta det lite lugnt. jag ska gå ner till ica och handla lite mat och sen gå ner till sats här i haninge och köra ett Grit Strenght pass.

 

men ha det såå bäst

                                                                     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0