NTC

idag fick vi än en gång en måndag slängd i ansiktet. alltid lika härligt..not. men ja det va bara och härda ut. jag va bara såå sjukt jävla trött i morse när klockan ringde 06:00. tänkte igår kväll att jag skulle ut och springa innan jobbet för att ja vakna till lite och röra lite på fläsket. tror ni att jag orkade det i morse. nix pix. jag va bara sååå sjukt jävla trött att jag orkade bara stänga av mobilen. eller nej först så ställde jag om klockan och sen stängde jag av alarmet och somnade glatt om igen. vaknade sen upp igen. kände jag mig sååå mycket piggare. nej jag kände mej bara ännu tröttare ja om det nu kunde gå. jag tvungade mig upp ställde mig i duschen och försökte och vakna. det gick bara inte. åkte bussen till jobbet och va bara sååå sjukt trött och seeeg.
 
men ja dagen gick bra. det rullade på och vi sålde bra så det va kul.jag hade lite olika terapiarbeten och ta hand om så ja det var bara och sätta fart. 
 
efter jobbet va det då äntligen dax. inte för stallet som jag brukar ha på måndagar. utom för att åka till sats medis. vi hade nämligen en inställd ridning som vi brukar ha en gång per termin. så japp jag kunde åka till sats medis och köra ett NTC pass (Nike Training Club). med Jennifer. jag gick på detta pass när det va på torsdagar men sen så bytte dom dag till måndagar. jaha den enda dagen på hela veckan som jag verkligen inte kan på. sååå drygt. men så idag så kunde jag gå =). men gud jag har glömt bort hur sjukt jobbigt det passet är med henne. hon är helt galen. det va mycket plank övningar och magövningar. ja och det är ju en muskel som verkligen behövs byggas upp. haha en muskel som jag uppenbarligen saknar ;). såå sjukt jävla jobbigt. men så otroligt kul. jag märker verkligen att jag har bättre kondition än vad jag har styrka i kroppen. och ja vi ska ju öva och bygga upp det som vi är dåliga på.
 
men nu blir det att chilla kolla på tv och sen sova för att komma upp i morgon :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0