spinning+shopping

jag började min dag med en hejdundrande kalas bra start. det gjorde jag genom att köra ett cykel pass på sats zenit. för er som inte vet vart detta sats ligger nånstans i sverige så ligger det i alla fall i stockholm. jag ska erkänna att jag hade absolut ingen aning om vart det låg nånstans. haha hade jag fått gissa så hade jag gissat på norr om stan (efter som jag inte kände igen det). men se där hade jag så fel. det låg precis vid t-centralen granne med åhlens typ. och när jag kollade upp lite så fanns det till och med ett zenit garage. jaha där ser man. man lär sig nått nytt varje dag. Zenit ligger både i stockholm och inte i pajala. det ligger inte norr om stan utom precis vid centralen. Grattis anna.
 
ja men jag tog mig dit vilket inte va allt för svårt. hittade även in till damernas (med lite hjälp av den snälla tjejen som stod i receptionen). och hittade sen vidare till cykelsalen. va inte allt för svårt att hitta. ett jätte stort rum med bara cyklar ;). själva passet gick bra. alltid svårt och veta hur man ska ligga i motståndet tycker jag när man inte har kört passet tidigare. för man vill ju inte behöva dra av motstånd mitt i uppförsbacken för att man inser att man aldrig kommer och klara hela backen om det ska fortsätta i det här motståndet och tempo. sen vill man ju inte ligga och fjösa eller. nej det är det spöstraff på. det ska va jobbigt och det ska svettas. för annars så hade man lika gärna kunnat stanna hemma i sängen och fortsatt sova. så ja balansgången där emellan är hårfin. men hellre känna känslan av att man gav allt och man är helt död när man hoppar (ramlar) av cykeln. än att känna att det här va väl ingenting och lite små varm i pannen men inte så mycket mer. 
 
men ja sen blev det dusch, föning och sminkning för att sen dra till jobbet och kriga. det va mycket på jobbet hela dan tyckte jag. mellan 18-19 va det oxå mycket. folk skulle hämta och lämna. men det gjorde ju att dagen gick fort. wips sa det så va det dax för lunch och sen fika och sen gick helt plötsligt alla hem utom jag och sofia. 
 
jag har även shoppat idag. jag fick i julklapp ett pressent kort på thernlunds efter mycket nogrant spanandes, kollandes och kännandes så hittade jag tillslut nått som jag tyckte va snyggt. eller det finns för mycket snyggt. men jag ville köpa nått som jag inte redan hade hemma. typ som en svart klänning. black as hades behöver lite färg. så japp jag gick in med inställningen att nu jävlar ska jag köpa nått som jag inte redan har. efter att ha hittat en klänning som jag tyckte va snygg. såg typ ut som ett ihop sytt lapptäcke;). krånglade i mig den och såg ett lik i spegelbilden. eller nej föråt det va bara en likblek carlsson. gud det va verkligen ingen vacker syn som mötte mig. när den otroligt snälla tjejen kom klapprandes emot min hytt och frågade om det går bra. så svarade ja jag tror det. som tur är så är dom så snälla här att dom först frågar och sen inväntar svar och inte bara rycker upp dörren och synar en uppifrån och ner medans dom frågar om det går bra. 
 
men ja jag köpte den i alla fall. sen hade jag även en 20% rabattcheck. men jag ska ändå inte säga vad detta lapptäcke till klänning kostade ;), nu vill jag bara bli sådär snyggt gyllenbrun (vilket jag aldrig blir) så väntar jag ivrigt på en inbjudan till ett såndär härligt, mysigt cocktail party som jag kan ha mitt nyinköpta lapptäcka på. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0