Taco

sitter just nu i soffan som en klump. en stor mött klump. det känns just nu som att resa sig här ifrån är en omöjlighet. som att en resa till mars skulle vara en lätt match. men att få arslet ur soffan nej det går inte. varför inte???. jag är så jäkla mätt. har sjukt länge vart sugen på taco. det är nog inte själva grönsakerna som jag har saknat. för det äter jag ju nästintill dagligen. ja om inte dagligen. haha vad har man i mat om man inte har en massa grönsaker ;). men ja det är nog mer själva köttfärsen som jag saknar eller kankse nått varmt lite kryddigt till grönsakerna. för det blir ju lite mer smak med taco kryddan och lite mer kleddigt och kladdigt med köttfärs och så gräddfil och guacamole som jag brukar ha till. 
 
så idag då jävla va det taco kväll här hemma :). med i stället för nöttfärs så blev det soyafärs. inte för att jag är vegetarian utom mer för att jag tycker att färsen såg så oaptitlig ut när den låg där i kyldisken alldels rå. och så hade jag helst velat ha nån typ av kyckling färs. men det kanske inte ens finns för jag hittade då ingen. och nu vågar man ju snart inte äta nånting längre. är det inte häst i all typ av nött och griskött så är det hepatit i frysta bär. eller så är det griskött i halalkött till muslimer. så ja snart vågar man ju inte äta nått annat är ja vadå. bark. eller nej kanske innehåller för hög halt av koldioxid. så ja för att va de säkra sidan för att inte äta häst så fick det helt enkelt bli soyafärs. det kändes tryggare. läste till och med igenom innehållsförtäckningne och nej det stod inte med nått om att det skulle innehålla häst ( inga garatier i och för sig). 
 
men oj det blev såå gott. verkligen super gott. till min taco hade jag bladspenat som grund sen, tomat, paprika, gurka, egen hemma gjord guacamole, solmogna tomater, banan (ett måste) och sen min soyafärs. det va så sjukt gott. nu har jag fått min taco dos mättad för denna månad :) jag är sjukt mätt. 
 
vad har jag mer gjort idag är att äta. ja jag började min morgon kl:06:00. klockan ringde alldeles på tog för tidigt. jag tvingade mig upp och ut för att springa. det regnade små spik. så det va keps på. men på nått sätt så kändes det ändå bra att det regnade. det finns hopp om våren =). hade det snöat så hade jag börjat och gråta. men rundan kändes bra. haha ja det va typ bara jag som va ute så tididgt på en lördags morgon. jag mötte några få hundägare typ två och så nån som stod och huttrade i en busshållplats.
 
sen blev det att åka till jobbet och kriga. det va ganska mycket och göra idag. eller mycket och mycket det rullade på och dom kom in i klungor. så helt plötsligt så kunde det va fullt med folk och typ 2 som stod och väntade på tur och i nästa stund så kunde det va helt dött. men ja jag slängde i min två brödbitar medan kaffet stod och puttrade sen tog jag min kaffe kopp gick ut och åt filbunken ute i butiken så att helena kunde få gå och äta medan den andra helena satt inne i rummet. det va även lite och göra mellan 15-17 annars så brukar det va dött. men inte idag inte. jag som trodde att folk skulle hålla sig inomhus efter som det va så dåligt väder. men icke då ut i regnet skulle dom.
 
i morgon blir det träning och sen bio mys =)
 
ha det såå bäst
 
 haha ja inte så svårt val om man får välja
             
min nya drog. så jäkla god           
             
hahaha innan klockan 08:00 på lördagsmornarna så går bröderna fluff på tv       
             
Taco mys =)             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0