Träning

Ja jag kan ju börja med min onsdag. Den började alldeles för tidigt. Jag va sjukt trött och bara på så fruktansvärt dåligt humör. Jag tappade mitt busskort och kände bara att jag ville skrika och gråta på samma gång. Efter lite frukost på bussen kändes det lite bättre men inte helt bra. Jag åkte in till sats Globen och körde ett cykelpass. Haha i början av passet så va jag så trött att jag både gäspade och flåsade på samma gång. Haha men sen gick jag över till att bara flåsa. Det va första gången som jag körde detta cykelpass på Globen. Tjejen va en pigg och glad tjej med en grymt bra musik smak. Men det är alltid lite svårt att veta hur mycket motstånd man ska ha och hur länge. Men det blev ett svettigt och jobbigt pass. När jag gick från cykelsalen så kände jag mig som en ny människa. En lugn och harmonisk människa igen. Mitt vanliga glada ja igen. Haha jag hade svettats ur all min aggression och frustration ;). Sen åkte jag till jobbet och krigade till kl:19:00. Det va ganska mycket och göra. Dagen rullade på och vips så va kl19 och jag gick sluta för dagen.

Nu blev det att åka till sats Haninge och köra ett Bodybalans pass. Detta pass är lite som yoga. Det är ett pass där man ska vara mjuk, smidig, ha balans, va lugn och harmonisk. Haha det va en utmaning och stor prövning att försöka och få min järnrör till kropp med 0 balans att försöka och stå på ett ben och luta hela överkroppen åt ett håll och sen åt ett annat. Sen samtidigt andas luft och försiktigt och inte flåsa. Det va en utmaning på ett mindre svettigt och flåsigt sätt. Jag kommer att gå på detta pass fler gånger när jag jobbar till 19 på onsdagar. Så kanske man nån gång kan bli mindre stel och kanske få nån typ av balans. Dom sista 5 min så låg vi bara ner på rygg andades. Jag höll på och somna. Gud jag va så lugn och trött när jag kom hem.

Idag va det att ta nya tag och jag började dagen med inköpsmässa och kvalitets tid med moster Pia :). Mässan va ute i Nacka så vi åkte dit och började med kaffe och sen sitta still på samma stol i två timmar och lyssna på olika personer som pratade om lite allt möjligt. Efter två timmar på samma stol hade jag ganska så ont i rumpan. Jag skulle nog aldrig kunna ha ett stilla sittande jobb ;). Sen började vi inköpandet. Sen va det lunch och köpa in lite mer. Det gick så bra så. Vissa kollektioner va bättre än andra om man säger som så. Men överlag så va dom flesta bågarna helt okej :) vi hann även med att fika äta en massa godis och dricka mer än två koppar kaffe ;)

När vi va klara åkte vi hem. Jag hann hem och vända för att åka in till sats medis och träna. Idag blev det att köra ett Grit Cardio innan mitt Bodypump pass jag brukar köra bodypump och sen Grit Cardio på lördagar. Men att först köra Grit Cardio och sen bodypump va en lite skillnad. Jag va betydligt mycket piggare under Cardion och försökte och ta i mer och springa lite fortare och mer. Men när passet va klart. Svetten sprutade och mjölsyran skrek i kroppen ja då va det dax för 55min pump. Nu kändes det som att stången vägde bly och att det va en omöjlighet att bara lyfta ner vikterna från sin plats. Men jag taggade om under dom 15 min paus som va mellan klasserna. Och körde på så gott jag kunde. Hade nästan samma vikt som jag brukade ha. Ett plus va att jag redan va uppvärmd ;). Men det kändes grymt skönt när det va klart. Då blev det att krypa till duscharna och sen åka hem.

Nu ska jag dö i sängen. Ladda om batterierna för en ny strålande dag. Eller ja i alla fall en ny dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0