väntar

ja det är väl inget som är som väntans tider. så vad väntar jag på. jordens undergånd? att nån ska komma med mat? eller bara på bättre tider. nix pix inget ut av dom. eller jo bättre tider väntar jag alltid på och att få mat serverad är ju aldrig fel. men inget ut av dom kommer och hända just nu i alla fall. nej jag väntar på att min kära familj ska komma och hämta upp mig. eller ja det är i alla fall mamma och pappa som ska komma och hänmta upp mig. för vi ska åka till min pia och tobbe ute på landet (tungelsta) och fika. träffa lite fler släktingar som är mina kusiner och ja så skulle lilla mea komma dit oxå så då får man se henne oxå :). 
 
men ja innan det så har jag vart i stallet på morgonen. det va lite extra kämpigt att gå upp vid 05:45. efter som vi har ställt om klockan så va ju klockan bara 04:45 för mig. inte kul. det va knappt så solen hade tagit sig upp för det va lika kallt som i en jävla frysbox. mina ben höll på att en 3 graders köldskada när jag gick från stationen till stallet. inte kul. det blev bättre sen när jag red ut då va det nästan så att man inte behövde döö. men det va fortfarande kallt som i en frysbox. 
 
när jag sen åkte hem så va det nästan så att jag  började och svettas i stället i alla mina kläder. fick nästan till och med släppa lite på halsduken. haha men bara nästan. sen blev det att hoppa in i duschen och äta nått. men ja nu ska jag nog ta och sätta lite fart med det sista
 
ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0