äntligen

ja det är äntligen fredag men det betyder att det är på tok alldeles för nära måndag. men inte tänka på det nu. för nu är det fokus på fredag och fredagsmyys. jag håller på och gör i ordning mina älskade bananpannkakor. till det blir det mosade hallon och kvarg. mums åååå kan inte bara dom stekas på lite snabbare. 
 
men ja innan det så har jag vart på sats odenplan i morse och vaknat med att både få en hink med kallt vatten över sig och en ordentligt fet jävla örfil. jag har nämligen kört ett grit strenght pass. helt sjukt att man envisas med att utsätta sig för en sånt hämskt pass direkt på morgonen. pulsen går verkligen från 0 till 100 på första låten och under andra låten så börjar svetten rinna och underarmarna gör bara så sjukt ont. under tredje låten så skriker armarna svetten rinner okontrolerat och pulsen ja den skenar. under fjärde låten så gör underarmarna ont igen och i den hår låten får benen sig en ordentlig omgång som får dom att skrika och ge upp hoppet om att gå i trappor mer denna dag. pulsen ja den skenar på. femte låten är det då dax för alla dess burpees. svetten den sprutar nu okontrolerat ut igen om alla porer. armarna skriker, benen skriker, pulsen och andningen skriker. ja alla muskler i hela kroppen skriker att du är ju helt jävla dum i huvudet som uttsätter dig för det här redan på morgonkvisten och över huvudtaget. sjätte låten nu är det dax för mage. skönt tänker ni. det är allt annat än skönt. pulsen är nu på sån bristningsgräns att det känns ungefär som när ariel i den lilla sjöjungfrun sjunger ut sin röst till den elaka häxan. bara det att det är inte min härliga sångröst som är på väg ut. utom hela andningen. 
 
ja nu är det då dax för att ställa sig i planka. nu är det som att nån har hält en hink med vatten över en för så mycket svett forsar ner i ögonen och fån hela mig ner på golvet. här ska vi då inte bara stå i planka som om inte det va jobbigt nog nix pix. här ska vi stå och sen hoppa ut med benen och hoppa in och hoppa ut i en tid som känns som en evighet. sen när vi är klara så är det dax för den sista övningen ligga raklång på golvet och spela död valross. det är alla bäst på ;). sen är det bara och bära bort alla vikter. när man bär fram vikterna så lassar man på allt på stången och sen går med den till sin plats. nu när passet är över så tar man vikt för vikt.
 
men ja det bästa med att träna och att gå på dessa är pass är både när det är över och att man vet att man lever.
 
efter detta mördar pass blev det att åka till jobbet äta min dunder gröt och sen ut och kriga bland alla kunder. jag hade då den härliga äran att jobba till 19 idag. mindre kul. dessto roliga va att jag fick jobba med helena =). det va kul. men ja nu ska jag bara ta det lugnt äta min middag och sen bara kolla på tv.
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0